כללי מה עושים כשהלקוח לא יודע מה הוא רוצה

• הוסף לסימניות
נחמד
עושים דוגמא שלישית
לשחק עם האות נ בצורה מקצועית יותר

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שני הלוגואים האלה מאוד ראשוניים, ואם מדובר בחנות איכותית זה אכן לא מתאים.

מצטרפת למציעים מעלי.
כדי לבנות לוגו בצורה נכונה צריך:
1. לדעת איך לוגו טוב אמור להיות בנוי.
2. לעשות הרבה סקיצות.
3. גם אחרי שיש סקיצה בסיסית טובה - להמשיך לעבד את הלוגו עד שהוא מגיע למצב טוב ונכון.

• הוסף לסימניות
אני חושב שכבר פתחת אשכול על הלוגו שלך וקיבלת שם הצעות מקצועיות למכביר.

• הוסף לסימניות
לוגו

אני חדש בתחום כפי שהנכם מבינים
אשמח אם תסבירו לי מהו לוגו איכותי ואיך הוא צריך להראות
למשל בדוגמא הזאת

• הוסף לסימניות
תעשה חיפוש בפורום בנושא לוגו. תמצא הרבה חומר טוב. כמו כן יש מידי פעם קישורים לאתרים עם לוגואים להשראה, זה טוב וחשוב בכל שלב, במיוחד בהתחלה.

בהצלחה בדרך החדשה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אליעזר2;322536:
אני חדש בתחום כפי שהנכם מבינים
אשמח אם תסבירו לי מהו לוגו איכותי ואיך הוא צריך להראות
למשל בדוגמא הזאת
אינה דומה שאלה של איך לבנות לוגו, לשאלה פשוטה של איך לעשות כך וכך בתוכנה x. זה דבר מאד מורכב. אני חוששת שתצטרך לעשות חיפוש בגוגל- בעברית או באנגלית "איך לעצב לוגו" ותתחיל לחפש אתרים. יש פה אתר באנגלית, לא קראתי עד הסוף, אבל יש שם מלא לוגואים שאהבתי כהשראה.
בהצלחה רבה.
היה פה בפרוג פעם אשכול על כללים לעיצוב לוגו. לא מצאתי בחיפוש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה