עיניים מה עושים כשהעין קופצת?

• הוסף לסימניות
שום דבר.
היה לי את זה חצי שנה ברצף.
שאלתי רופא ואמר שזה כלום ועובר לבד.
אכן נעלם כלא היה.

• הוסף לסימניות
לי הרופאה אמרה שיכול להעיד על חוסר משמעותי בברזל או בויטטמין בי 12
מה שהיה באמת נכון
לא סותר לחץ או עייפות תלוי מה נראה לכם יותר מתאים

• הוסף לסימניות
אני הורדתי קפאין וזה נעלם לגמרי
לא יודעת אם קשור...

• הוסף לסימניות
היה לי תקופה
חושבת שזה חוסר שינה

• הוסף לסימניות
עייפות
בדיוק חווה את זה גם בימים האחרונים בגלל חוסר שינה

• הוסף לסימניות
לאחר תחקיר ארוך,
הגעתי למסקנא שזה אך ורק קפאין.
בדידי הווה עובדא, ולאחר הפסקה- נעלם הכל
(התופעה מתגברת כאשר הגוף עייף מאוג אבל הוא מתוחזק עם קפאין שאז התנגודת הזו יוצרת את הלחץ בעין)

• הוסף לסימניות
לאחר תחקיר ארוך,
הגעתי למסקנא שזה אך ורק קפאין.
בדידי הווה עובדא, ולאחר הפסקה- נעלם הכל
(התופעה מתגברת כאשר הגוף עייף מאוג אבל הוא מתוחזק עם קפאין שאז התנגודת הזו יוצרת את הלחץ בעין)
אז אני אארוס לך.. חח
אני חווה את זה לאחרונה
ואין לי קפאין בתפריט (קפה שוקולד תה קולה וכו׳)
קורה לי רק מחוסר שינה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה