טוב טוב לא התכוונתי שנגיע ל-3 עמודים.
מה עושים כשמכינים יותר מדי בלילה לעוגת דבש?
נו?
מכינים מהבלילה הנותרת קינוח.
צפה בקובץ המצורף 966337
נראה לי הכל ברור.
בסיבה בלילת עוגת דבש, בתבנית שקעים מוארכים עם שקע למעלה.
אפיה ,קירור. חילוץ [והצלה]
טבילה של הביב בשוקולד בחלקו התחתון.
מילוי בקרם וניל [ריצ' +פודינג וניל. לא בהקצפה אל במעבד מזון, בלנדר. המרקם יותר חלק.]
קישוט בשוקולד, סוכריות מוזהבות ואיבוק באבקת ברונזה.
עכשיו הבעיה היא שרק הבן שלי אוהב עוגת דבש.
אז אף אחד כאן לא ידע בקינוח הזה.
הוא ישלח אחר כבוד ל...
מישהו.
אני מוכנה לאכול את כל החמשיש לי רק 5 כאלו
אז זה צריך להיות משפחה של 5 נפשות
האמת שהכנתי במעבד מזון קטן שיש לי שבא עם מקל טחינה.מקסים!
איך את מכינה ריצ' במעבד מזון?
עם איזה להב?
הבררנים שלי לא יאכלו פשטידת תפוחים.קראתי את כל האשכול ולא נתקלתי בניחוש שלי... הענין הוא שפתאום גילית וזה יפהפה ומגרה ואסטתי ובעיקררר יצירתי
ועוד יותר- - - מרגש!! כי אני מאמינה שאם יצאו לך 5 חתיכות אז הכמות שנשארה לך היתה כמעט כלוםםם ובכ''א מצאת לו מקום של כבוד ולא פח אשפה.
אשריך!!
וההצעה שלי, עדין נשמעת לי לא רעה.
והיא
פשטידת תפוחים.
תפוח בדבש!
מה יכול להשתלב יותר טוב??
האמת העני, התגעגעתי לאשכולות החידוניות האלו (על אף שבדרך כלל לא ניסיתי לנחש. לא מתחילה איתך).
ועכשיו, תני קישור למנטה ההיא.
כי עוגה ודבש זה לא מוצר אכיל פה...
www.prog.co.il
כשתהיי כאן בעיר- תעדכניהעני, אני לא ברשימה? אז מה אם אני לא יולדת
אלוף!!!
אז שכל אחד יקבל חציב. לא יספיק לכל המשפחה שלך. יש לי רק 5 כאלו
מקווה מאד שזה יקרה בחוה"מ סוכותכשתהיי כאן בעיר- תעדכני
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים