דרוש מידע מה עושים כשנאבד הפלאפון?

• הוסף לסימניות
לצערי נאבד לי אתמול הפלאפון ברחוב...:(
כמובן שהתקשרתי הרבה פעמים, ולא היה מענה,
ועכשיו הוא כבר לא זמין.
למשהו יש רעיון מה אפשר לעשות?
להתייאש?!
להתייאש לא
אבל לקנות חדש ולעשות העברת סים ולחכות אולי מישהו הגון ימצא ויעשה השבת אבידה..

• הוסף לסימניות
לי פעם קרה דבר כזה, יש בחברה שלי (גולן) חשבונית עם כל פירוט השיחות היוצאות , חיפשתי את השיחה הראשונה שיצאה אחרי שאיבדתי אותו, התברר שהמוצא דבר ראשון התקשר לפלאפון שלו, התקשרתי אליו והוא נבהל (חשב שאני מהשב"כ או משהו כזה) ומיהר להגיע לעיר שלי כדי להחזיר אותו... (הוא הספיק לעשות כמה שיחות זניחות לחו"ל ...)
בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים.
כרגע ב"ה עשיתי העברת סים. (החליפו לי סים, המס' נשאר אותו דבר.)
רוב אנשי הקשר שלי היו כתובים על הפלאפון, כרגע הם לא רלונטיים.
השאלה מה עם המעט אנשי קשר שהיו על הסים? הם עוברים אוטומטית לחדש?
או שאני מקבלת בעצם סים חדש בלי כלום, רק אותו מס'?
תודה גדולה לעונים.

• הוסף לסימניות
לי פעם קרה דבר כזה, יש בחברה שלי (גולן) חשבונית עם כל פירוט השיחות היוצאות , חיפשתי את השיחה הראשונה שיצאה אחרי שאיבדתי אותו, התברר שהמוצא דבר ראשון התקשר לפלאפון שלו, התקשרתי אליו והוא נבהל (חשב שאני מהשב"כ או משהו כזה) ומיהר להגיע לעיר שלי כדי להחזיר אותו... (הוא הספיק לעשות כמה שיחות זניחות לחו"ל ...)
בהצלחה
זה נשמע שפה הפלאפון נזרק איפה שהוא ונגמרה לו הסוללה, ולכן הוא גם לא זמין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה