מה עושים כשפשוט נמאס לצייר???

• הוסף לסימניות
היד כואבת, החוד שחוק, והעייפות משתלטת.
מה קורה - מורחים את הקנווס בצבעים נחשקים..
באמת. ציירים וותיקים. תנו עיצות כיצד לשכנע יד מאומצת להחזיק את העט ביציבות ולהועיל בטובה להוציא 'מתחת ידו' את הנדרש ממנו.
פתאום אני מרגישה שפשוט נמאאאאאס לצייר! אני עוברת מעבודה לעבודה ושום דבר לא קורה!
להרים ידיים ולהתייאש?!
אנא!!

(פתאום שמתי לב שכנראה השראתו של הרב אבימי היא זו שחדרה לי לציור..)

קבצים מצורפים

• שקיעה.PNG
    שקיעה.PNG
    KB 108.2 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
שאני יבין
התמונה הזאת זה אחרי שנמאס לך כבר?:p

• הוסף לסימניות
ציור מהמם!!!
אני הבנתי מכמה מהציירים הותיקים שלהם יש כנראה פוול עבודה, והם ותיקים בזה אז..
בשביל שלא ימאס הם עשו להם זמני הרפייה בין לבין (כן, אפילו שעמוס הם מצאו זמן) בשביל לצייר משהו שהם אוהבים, טכניקה לא רגילה, ציור שונה , לא לפי דרישות של לקוחות.
ככה גם אתה עושה משו נחמד להרפייה וגם מוסיף לתיק עבודות אם מצא חן בעיניך בסוף:)

לפחות תודו שזו לא עבודה משעממת במיוחד..תודה לה' שזה מגוון ורואים תוצאות יפות בשטח, ובדר"כ מי שמצייר אוהב לצייר, אז זה ממש ברכה. יותר מאשר עבודת מזכירות, מחשבים וכו..

• הוסף לסימניות
הבעיה זה לא שנמאס לצייר- הבעיה זה התחביב שהפך למקצוע:(
לפעמים זה מציק,
אני ממליצה לטפח תחביבים נוספים ולהרפות איתם מידי פעם.

• הוסף לסימניות
האשכול הגיע בדיוק בזמן.
אשמח באמת, לשמוע טיפים מהגדולים.

ים בצלחות!

• הוסף לסימניות
צבעים מעניינים.
צייר מקצועי הוא לא אחד שהרגש הזה לא קרה לו.
צייר מקצועי הוא אחד שהתגבר על כל כך הרבה פעמים כאלה, שזה כבר לא מפריע לו כשזה קורה.
כלומר, זה לא תקלה כשזה ככה. זה חלק מהתהליך. חלק חשוב, אגב. הדרך המתמודדים עם זה היא מגדירה את המקצועיות.

• הוסף לסימניות
לוקחים יום יומיים חופש, גם במחיר של הפסדים, נחים, מטיילים ומסתכלים בכיף על עבודות והשראות של אחרים. ואז החשק חוזר.
בדרך כלל אחרי חופש ארוך, כמו חול המועד, משתדרגים מאד בציור. כי כשעובדים בלי הפסקה לא באמת מתקדמים. כשלא עובדים יש זמן לחשוב ולדמיין ויש זמן לרצות לצייר.

• הוסף לסימניות
לפעמים נראה שלפי רמת העייפות התסכול והשיעמום צריך לקחת חופשה של כמה חדשים ,ושזהו וכיוצ'ב ....ולאחר הפוגה של עשר-עשרים דקות או סיבוב סביב הבניין
הכל חוזר כאילו נפתחו ארובות השמיים.

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם.
אכן. עבר לו יום. והחשק בוער לי כבר בידיים.
אכן צדקתם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה