שיתוף מה עושים כשצריך לעצב ולבנות אתר למוהל במינימום זמן?! אתר חדש!

• הוסף לסימניות
מה עושים כשצריך לעצב ולבנות אתר למוהל במינימום זמן, רק עם החומר של הלקוח,
ורוצים שיצא הכי מושלם!!
מוזמנים להכנס ולשפוט..

shmuel.jpg

• הוסף לסימניות
עושה את העבודה, מדהים

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות החמות!!
בבניית אתרים מהסוג הזה שהתוכן הוא מאוד בסיסי ובלי הרבה "שואו"
ולהוציא מזה את המקסימום בנראות וגם בזמן.. זה בהחלט סיפוק גדול!

• הוסף לסימניות
פעם ראשונה שאני רואה שמוהל צריך אתר ועוד מפרסם תינוקות בתור תיק עבודות ! :rolleyes: :oops:

• הוסף לסימניות
ח"ו זו לא הכוונה.
האתר מיועד למגזר הכללי.

• הוסף לסימניות
מהמהם!!! אתר יפיפה!!! מרגיע ממש!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

שמחה לשתף עם אתר תדמית שנבנה עבור סטודיו ברק - מעצבת מוכשרת ואשה מדהימה. הפרויקט היה יותר מאשר "רק אתר פורטפוליו". המטרה הייתה ליצור אתר שמדגיש דיוק נישה – לדבר בדיוק אל קהל הלקוחות שהסטודיו הכי טוב עבורם, עם תוכן כתוב ומעוצב שמדבר בשפה שלהם.

הגישה שלי בעיצוב אתרים היא שהאתר מנכיח את מה שיש כבר, את החוזקות והערך הייחודי של העסק. אתר טוב לא אמור להמציא סגנון או פוזה, אלא להרגיש זורם, טבעי ונכון, ולשדר את האותנטיות של מי שעומד מאחוריו.

בתהליך:
בריף מקיף
– למדנו על החוזקות של סטודיו ברק וחיברנו אותן לצרכים של הלקוחות המדויקים – ראשי עמותות וכוללים
בניית שפה עיצובית ומותגית מאויירת מאפס – שונה לחלוטין מעיצוב אתרי תדמית סטנדרטיים, מותאמת לקהל יעד ייחודי ומדויק.
כל אלמנט, צבע ופונט נבחרו בקפידה כדי להעביר את המסר הנכון ולהתחבר ללקוחות שמחפשים בדיוק את מה שהסטודיו מציע.
האתר עצמו נבנה כך שיהיה שימושי, ברור ונוח למשתמש, תוך שמירה על מקצועיות ואותנטיות – לא רק יפה, אלא גם אפקטיבי.

והנה מה הלקוחה כתבה בסיום העבודה:

"הרבה זמן רציתי אתר לעסק שלי. חני הורוביץ האלופה עזרה לי להגשים את החלום!
מעבר לזה שהיא כל כך מבינה ענין, סבלנית וקולעת לטעם ולרצון של הלקוח, היא ממש מקצועית – היה לה ממש חשוב שהאתר ישמש אותי ויעזור לי להתקדם בעסק, באפיון ובעיצוב של האתר היא ממש שמה לב לזה. שלא רק יהיה יפה, אלא שימושי ונוח למשתמש, שישאיר טעם של עוד ויוציא את העסק שלי הכי מקצועי בתחומו.
כל תהליך העיצוב והבניה של האתר היה זורם נעים, בטוב טעם, בזריזות וביעילות.
חני גם הסבירה לי בצורה מובנת ומפורטת איך לתפעל את האתר ולמלא בו תכנים לבד כדי שאוכל להתקדם באופן עצמאי ולפתח את האתר עוד בהמשך.
אין ספק שאני עוד אמליץ על חני לכל מי שאשמע שצריך אתר בלי להתלבט כלל!! 🤩"

אני שמחה שהצלחנו ליצור אתר שמדבר בדיוק ללקוחות הנכונים, שמראה את האותנטיות והחוזקות של סטודיו ברק, ושומר על תחושת זרימה וטבעיות.

לצפייה באתר:
https://studio-barak.co.il/

אתרים נוספים בדרך...
0 תגובות
שבוע טוב!!
רוצה לשתף אתכם בפרויקט מיוחד שאני זוכה לקחת בו חלק
האמת שכבר הרבה זמן אני רוצה לשתף פה בפרוג (תכלס מכאן זה הכל התחיל!)
אבל לא מצאתי זמן לזה אבל עכשיו הייתי חייבת פעם שלישית זה כבר חזקה.
אז הכל התחיל שראיתי פה בפרוג פרסומת שמחפשים מעצבת למיזם חדש לעיתון שמיועד לבחורות עם תוכן מגניב ורלוונטי בדיוק בשבילם
ברגע הראשון נדלקתי זה דבר ראשון זה ליצור משהו חדש וגם זה קהל יעד מושלם ועם חסר רציני בתחום
ידעתי שאני על זה! רציתי להיות חלק מזה
שלחתי להם ישר מייל ומאז הכל היסטוריה
התחלנו לעבוד על זה רציני והיה המון על מה אבל היה מלא תקווה ומלא חיות .פשוט פרויקט מהחלומות!
החומר של המגזין הראשון כבר היה מוכן ואני התחלתי לעבוד על מיתוג, קונספט עיצוב כתבות ואז עברנו לעימוד.
בגלל שזה חומרים לבחורות דבר ראשון ידעתי שזה צריך להיות צעיר מקצועי וכיפיי עם צבעים חמים ומזמינים.
העימוד דרש השקעה לא קטנה שיהיה חדיש ומעניין.
העמוד שער זה הכיף שלי שיהיה מצחיק וקשור לכל חודש..
העיתון הראשון יצא לדרך וגם בחלומות הוורודים לא ידענו כמה ביקוש יהיה לזה
1.jpg
והמשכנו במרץ לחודש השני
בחודש השני החלטנו שחייבים קו עיצובי לאורך כל העיתון טורים קבועים של כותבות קבועות
ברגע שאת יודעת שעיצוב הוא לא חד פעמי זה מאתגר מליחץ ומרגש הרבה יותר.
פה גם התחלנו קריאה דיגיטלית מושקעת ולא רק PDF וגם הגהה רצינית של בעלת מקצוע
והנה העיתון השני שלנו של חודש כסלו
10.jpg

והנה היום אנחנו אוחזות בעיתון השלישי
ששבר שיאים חדשים!!
והגיע לכל רחבי הארץ (רציני!! אני גם לא האמנתי) עם יותר מאלף רשמות
עיתון או לא עיתון?
11.jpg
3.jpg4.jpg5.jpg13.jpg14.jpg12.jpg

לא חלמתי שאני אוציא עיתון אבל זה קרה ועכשיו נשאר רק להתפלל שזה יגדל ויצליח.
תודה לכם שהייתם שותפים עד פה
מצרפת לכם את הקישור להצטרפות לעיתון

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה