- הוסף לסימניות
האמת שלא ממש זוכרת כמה בדיוקהיה לך 12 טיפולים?
סליחה שאני חופרת...
האמת שלא ממש זוכרת כמה בדיוקהיה לך 12 טיפולים?
סליחה שאני חופרת...
כן כן כן. ראוקטן ממגר לחלוטין ומקבלים פנים חדשות.כל מי שלקחה ראקוטן,
שווה להתחיל בטוח?
נמאס לי מקוסמיטקאיות.
אני לא לקחתי רקוטאן מסיבה רפואית , אבל לא שילמתי שקל לקוסמטיקאיות.כל מי שלקחה ראקוטן,
שווה להתחיל בטוח?
נמאס לי מקוסמיטקאיות.
תגדירי צעירים.כן כן כן. ראוקטן ממגר לחלוטין ומקבלים פנים חדשות.
אקנה חמור זו בעיה דלקתית עמוקה שלא נפתרת מבחוץ. שורש האקנה נמצא בבלוטות החלב, זה עמוק בעור, ולכן רק טיפול פנימי כמו רואקוטן באמת פותר את הבעיה. קוסמטיקאיות שמבטיחות טיפול בזה פשוט משקרות ביודעין!
מרחמת על כל אדם בוגר שמסתובב עם פצעים עד גיל מאוחר וכבר לא יכול לטפל, נצלו את הזמן שאתם צעירים.
נכון, טיפול הורמונלי עובד נהדר כשהבעיה היא אך ורק הורמונלית! שזה באמת הבעיה העיקרית, אבל בחלק ניכר זה לא בעיה הורמונלית או לפחות לא רק זה, אלא,, גם גנטיקה, סטרס, תזונה ולכן לרוב הצעירים זה לא יעבוד הרמטי ובטח לא כמו הראקוטן שמטפל בשורש האקנה.אני לא לקחתי רקוטאן מסיבה רפואית , אבל לא שילמתי שקל לקוסמטיקאיות.
במקום זה קיבלתי טיפול הורמונלי - עבד כמו קסם ובלי שום תופעות לוואי. ממליצה ממש לנסות קודם לבדוק אם אפשר לטפל בזה הורמונלית.
מי שמתאים את הטיפול זה אנדוקרינולוג (ולא רופא עור!)
האקנה יקום ויצוץ בכל שינוי הורמונלי שלך, תתחילי השנייה.תגדירי צעירים.
בת 20.באמצע לייזר.
להתחיל אחרי החגים? או מאוחר מידי?
עד עכשיו פחדתי נורא, אבל כבר אין ברירה , חבל על הכסף, והאקנה [אמנם מעט ממש בלחי ] קיים.
והאם זה עוזר גם לנקבוביות?
הנקה לכאורה גם אסור לא?להגדיר צעירים? לא להיכנס לשלבי פוריות, תקופה (לא זוכרת כמה, יש מצב 3 חודשים) אחרי שמסיימים ראוקטן.
איך יודעים אז אם זה הורמונולי או לא?נכון, טיפול הורמונלי עובד נהדר כשהבעיה היא אך ורק הורמונלית! שזה באמת הבעיה העיקרית, אבל בחלק ניכר זה לא בעיה הורמונלית או לפחות לא רק זה, אלא,, גם גנטיקה, סטרס, תזונה ולכן לרוב הצעירים זה לא יעבוד הרמטי ובטח לא כמו הראקוטן שמטפל בשורש האקנה.
וכמה זמן הטיפול בראקוטן?האקנה יקום ויצוץ בכל שינוי הורמונלי שלך, תתחילי השנייה.
להגדיר צעירים? לא להיכנס לשלבי פוריות, תקופה (לא זוכרת כמה, יש מצב 3 חודשים) אחרי שמסיימים ראוקטן.
דווקא יש.אין דבר כזה אצלה לא מצליח.
אם את רוצה לשמוע יותר אשמח בפרטי
ממש לא מחזירה כסף.יש לה אחריות על הטיפול?
כלומר אם זה לא עוזר היא מחזירה את הכסף?
היייש למישהי המלצות על קוסמטיקאית
טובה בבני ברק?
או שעדיף ללכת לרופא עור?
איזה משחה?היי
לחברה שלי היה לה כמה פצעי אקנה לא משהו מידי קיצוני
והיא הלכה לרופא וטיפלה עם משחה מסוימת שהרופא נתן לה
הכי טוב זה באמת ללכת לרופא עור
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //