אני לא מדבר על פנים שכולה אקנה.אלא כמה פצעים.פחות מ5 אפילואני משתמשת במשחה בשם דואק.
מרוצה מאוד, וזה אחרי שעברתי הרבה סוגים של משחות.
בפעם הראשונה נדרש מרשם מרופא עור, ואחרי זה רופא משפחה מוציא בקלות.
בהצלחה!!
כמה עולה אז הדואק הזה?לא צריך לחכות שכל הפרצוף יתמלא..
רוב המשחות שוות לכפרות וחבל לנסות אפילו.
מה הבעיה להשתמש בה אפילו לאחד??
כמה מורחים כל יום?עוזר מיייד?צריך מרשם?46 ש"ח
מספיק ליותר מחודש
בדיקה של רופא עור דרך הקופה עולה כסף?מורחים לפני השינה, עוזר מהר בעז"ה, על מרשם כתבתי למעלה
חוצמזה, להישמר ממאכלים שומניים, פיצוחקים ושוקולד...
מינוציקלין.שמעתי שיש אנטיביוטיקה דרך הפה שגם עוזרת, מישהו מכיר?
יש להם תופעות לוואי כמו ראקוטן?מינוציקלין.
כדורים שהורידו את כל הפצעים, כשהפסקתי לקחת הכל חזר.
הפתרון היה ראקוטן.
אבל, תלוי בסוג הפצעים כך שיכול להיות שהמינוציקלין יפתור את הבעיה לגמרי.
ראקוטן מאד חזק ולא מדובר בהרבה פצעים אלא רק ברצון להיות חלקה... וגם שאני נשואה כך שאולי יש עדיפות לאנטיביוטיקה?! רק שואלת...אני חושבת שזה משחה אנטיביוטית, לא בטוחה.
יש אנטיביוטיקה בשם דוקסילין, לא ממש עוזר, ואם כבר לקחת משהו דרך הפה - אז רקוטן.
אין לזה תופעות לוואי. מה שכן אסור שעווה.יש להם תופעות לוואי כמו ראקוטן?
ידוע לך במה זה שונה מראקוטן? (לנשואה)
צריך למרוח את המשחה על כל פצע ופצע או אפשר למרוח למשל על כל המצח?אני לוקחת דואק ובגדול מאד מרוצה, בזמן האחרון קצת פחות אבל יכול להיות שבגלל הקיץ.
זאת לא משחה אנטיביוטית.
השאלה אם זה עוזר רק באופן זמני ואח"כ חוזר שוב...אין לזה תופעות לוואי. מה שכן אסור שעווה.
זה תרופה פחות חזקה ובלי תופעות לוואי.
יש גם כל מיני משחות כמו רטאויט שזה ממשפחת הראקוטן שזה בלי תופעות לוואי.
ועוד שלל משחות.
ממליצה לך לפנות לרופאת עור טובה ותשאלי אותה לגבי הכדורים והמשחות השונות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים