מה עושים ליובש בשפתיים?

• הוסף לסימניות
אני סובלת במשך כל השנה מיובש חזק בשפתיים, כמה שניסיתי להשתמש בשפתונים מחברות שונות- כלום לא עזר, ניסתי את המשחות של בליסטק וכן וזלין, שהתגלה כיעיל ביותר אם כי גם הוא בערבון מוגבל,
כיום הגעתי למצב שביום חול אינני יכולה להשתמש באודם כלל (כי הוא מיבש לי את השפתיים עוד יותר וכן כי אני שמה וזלין מספר פעמים ביום)
ובשבתות אני מוצאת את עצמי שוב ושוב בנסיון שלא יתלש העור היבש
אשמח לשמוע עצות מבעלות נסיון על תכשירים ואופני טיפול שיכולים לעזור- רק משהו מוכח ולא כל רעיון שנראה לכן.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אלף בית! שתיה
כמה את שותה ביום???

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
אודם רבלון - פתרון מעולה ליובש

יש אודם חדש לרבלון מעורב עם וזלין ומגיע בצבעים מהממים
מניסיון רק איתו אני משתמשת ביומיום ושבת כי גם אני סובלת מיובש
אמנם לא קילוף עד כדי כך אבל עדיין... ואני משתמשת בוזלין שעוזר תמיד
אני יודעת שגם לקילוף הוא מרגיע מעניין שעלייך זה לא עובד..
תקני וזלין איכותי בסופר פארם או בבית מרקחת בטוח יציעו לך שם משו שיעזור
בהצלחה!

קבצים מצורפים

• Revlon Just Bitten Kissable Balm Stain.JPG
    KB 51.4 · צפיות: 38
  • הוסף לסימניות
זה בPNJ

הנה - מומלץ בחום , יש לו ריח של נענע כזה - מרענן וקריר על השפתיים.

קבצים מצורפים

• Revlon Just Bitten Kissable Balm Stain.png
    KB 429.7 · צפיות: 39
  • הוסף לסימניות
אולי פה תמצאי מרפה..
תרופות סבתא ליובש בשפתיים

1.פלחי מלפפון: אמנם הקלישאה ההוליוודית היא להניח פרוסות מלפפון על העיניים, אך הלחות הרבה שבמלפפון וחומרים נוספים בו יכולים לעזור להקל על שפתיים סדוקות ולהוות תחליף סביר לשפתון או וזלין.

2. אלוורה: אם אתם מגדלים בבית עציץ אלוורה, תשמחו לדעת שמלבד יתרונותיו בטיפול בכוויות, פצעים ונזקי עור, צמח האלוורה יעיל גם להזנת שפתיים סדוקות ויבשות. החסרון היחידי הוא הריח העז שנודף ממנו.

שפתיים יבשות

3. שמן קיק או פראפין: אם אתם סובלים מעצירות בוודאי יש לכם בקבוק שמן קיק או פראפין לשתייה. מרחו מעט על השפתיים בעזרת האצבע. השמנוניות הגבוהה תזין את השפתיים היבשות ותקל על תחושת הצריבה באופן מיידי.

4. שמנת: כשמה כן היא, ריכוז השמן הגבוה בשמנת הופך אותה לטיפול יעיל נגד שפתיים סדוקות. בפעם הבאה שחסר לכם וזלין, מרחו מעט שמנת על השפתיים הסדוקות.

5. דבש: דבש הוא מקור מצוין ללחות והזנת העור, מרחו דבש על השפתיים הפגועות כדי להזין אותן ותהנו גם מטעם מתקתק על השפתיים. תחושת הדביקות לא נעימה בהתחלה אך מהר מאוד היא עוברת.

6. פילינג סוכר: כדי לזרז את תהליך ההחלמה מוטב להסיר את העור המת מהשפתיים. ערבבו כמה טיפות מים בכפית סוכר ועסו את השפתיים, שטפו מיד במים כדי להסיר את העור המת.

7. אבוקדו: מלבד היותו טעים, אבוקדו גם מכיל שמנים שיזינו את השפתיים הסדוקות ואפילו יעניקו להן מראה מבריק.

טיפול בשפתיים סדוקות

8. שמן זית: כמו שמן קיק ושמן פראפין, גם שמן זית יוכל לרפא שפתיים שורפות וסדוקות בזכות שמנוניותו הרבה, כמו כן שמן זית מכיל גם ויטמינים שיזרזו את הליך ההחלמה.

9. ויטמינים: נטילת גלולת מולטי ויטמין תוכל לעזור גם היא בזירוז ההחלמה משפתיים סדוקות, או אכילת מאכלים עשירים בויטמין A, כמו גזר, משמש ותרד.

10. הרבו בשתייה: כדי לעזור להתייבשות, שתו יותר מים משאתם שותים בדרך כלל, הזנת התאים במים "מבפנים" לא פחות חשובה ממריחת וזלין.

• הוסף לסימניות
יש רופאת עור במאוחדת, שמאד עוזרת לבעיה שתיארת.

• הוסף לסימניות
בכלל לא בטוח שזה יובש,
זה יכול להיות פטריה או משהו בסגנון.

אני מכירה משהי שמאד מאד סובלת וזה בכלל לא יובש (למרות שחיצונית זה מאד דומה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה