מה שקורה לרוב למי שנמצא בים ללא תכשיר מגן וכדומה,נכתב ע"י ליקי;614482:![]()
אני לא מכירה דבר כזה... אבל בכ"א תדאגי גם לשתיה שלא תהיה התיבשות !
לא מכירה תכשיר כזה...נכתב ע"י איצה מאייר;614483:מה שקורה לרוב למי שנמצא בים ללא תכשיר מגן וכדומה,
בקיצור נשרף.
חסר תכשירים?נכתב ע"י ליקי;614489:לא מכירה תכשיר כזה...
להשרף אני מכירה מצוין לצערי עם כל התכשירים. והפטנט היחיד זה לא לצאת מהבית עד חמש לפחות. (וגם אז אפשר להשרף)
בדוק ומנוסה.נכתב ע"י גינגית;614491:מורחים על זה לבן של תנובה או טרה, ונותנים לו להתייבש.
בתור ילדה עם עור ג'ינג'י, שכבתי הרבה ימים בחדרי החולים אצלנו, עם שכבה עבה של לבן על העור.
זה הדבר היחידי שמרגיע את השריפה.
הוא שואב את החום מהעור לתוכו.
אגב, גם ברפואה משתמשים בלבן לעיתים קרובות.
פעם אחות סיפרה לי על חולה שהיה בביה"ח עם פצע שסירב להתרפות.
לאחר חודש שלא הצליחו לרפא, מישהו שפך על זה לבן וזה נתרפא.
זה יכול להיות לבן או יוגורט [שהוא אפילו טוב יותר].
זה גם מרגיע גירויים אחרים בעור כמו עקיצות
של שטראוס?נכתב ע"י תמנתי;614491:מורחים על זה לבן של תנובה או טרה
נכתב ע"י ruchama135;1054503:אם מדובר בכוויה ממש יש בירושלים את גב' גרין שאפשר לקנות אצלה משחה מעולה ממש.
מס' הטלפון שלה 02-5817717
נכתב ע"י ידי זהב;1054545:המשחה של גרין היא מישחה מעולה לכויות, ובזה נכלל גם כויות שמש.
המשחה הזו לא זולה אבל שווה כל שקל!
אני משתמשת בה גם לכל הפצעים (להמלצתה) ויש לה גם אבקה אנטיביוטית כשצריך, עוזר פלאים!
ממליצה בחום!
נכתב ע"י קקטוס;1054527:של שטראוס?
אבל היא עדיין כ"כ חמודה!!!!נכתב ע"י תמנתי;1054574:ציניות היא צורת ההבעה הנמוכה ביותר של הומור
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים