אחרת זה סיפור...דחוף דחוף!!
העברתי בטעות למישהו בהעברה בנקאית סכום גדול מאוד
רציתי להעביר לחשבון הקרוי יבוא
שאני מעבירה לו קבוע
חיפשתי את השם שלו ברשימת ההעברות
ובטעות העברתי למישהו שאין לי מושג איך הגיע לרשימה שלי
בשם יוסף שווק מבנק פועלים סניף מאה שערים
מה עושים???
אם כבר עבר כמה ימים זה בעיההיה לי ברור שהכסף הגיע ליעדו
הנמען חיכה יום יומיים לראות את הכסף בחשבונו
ורק אז פנה אלי שלא קיבל...
לא מצליחה להבין מי זה הבן אדם הזה
איך הוא הגיע לרשימת המוטבים בחשבון שלי?
איך אני משיגה אותו?
יאוווו איזה תסכול זה.היה לי ברור שהכסף הגיע ליעדו
הנמען חיכה יום יומיים לראות את הכסף בחשבונו
ורק אז פנה אלי שלא קיבל...
לא מצליחה להבין מי זה הבן אדם הזה
איך הוא הגיע לרשימת המוטבים בחשבון שלי?
איך אני משיגה אותו?
יש להם שירות לקוחות טלפוני, לא?איך לפנות לבנק פועלים?
אתה נכנס לאתר שלהם ולמטה יש כל מיני לשוניות ואחד מהם כתוב אבטחת מידע.איך לפנות לבנק פועלים?
קרה לנו בדיוק השבועדחוף דחוף!!
העברתי בטעות למישהו בהעברה בנקאית סכום גדול מאוד
רציתי להעביר לחשבון הקרוי יבוא
שאני מעבירה לו קבוע
חיפשתי את השם שלו ברשימת ההעברות
ובטעות העברתי למישהו שאין לי מושג איך הגיע לרשימה שלי
בשם יוסף שווק מבנק פועלים סניף מאה שערים
מה עושים???
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים