כללי >>>>מה עושים עכשיו???? דפוס שלא הדפיס לי מוצר שאני צריכה לר"ה<<<<<

• הוסף לסימניות
שלחתי לוח להדפסה, אמרו לי שזה מוכן התברר שזה לא נמצא שם הם כיבו מכונות ואין להם אפשרות לעשות לפני ר"ה

למשהו יש היכן אוכל להדפיס בירושלים לוח שנה A4 עם ספירלה???
הצלת נפשות!!

לא נעים לי כלל מהלקוחה!!!
תזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
תנסי את גרפצ'יק
02-5002321
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
הדקה דיברתי איתם.
לא נראה לי שיש מצב.
הם פתוחים מחר רק לאיסוף חומר בין 9 ל-11.

• הוסף לסימניות
מומלץ לחפש דפוס שאינו באזור חרדי. אני מאמין ששם אין לחץ מוגזם כמו בדפוסים שבציבור החרדי.

• הוסף לסימניות
בררתי אצל גפרצי'ק כבר ממש תודה אמרו שאין מצב!!!
מה אני עושה????? הצילו! אין לי כח לאכזב לקוחות שמתכננות להגיע לשויגער עם לוח חלומי
מה אני עושה???

• הוסף לסימניות
בררתי בדפוס לא חרדי שאני גם עובדת איתו ואין מצב המכונות סגורות

:eek::eek::eek::eek::eek:

• הוסף לסימניות
ניסית באיזור כנפי נשרים: פרינטיב וכו'?

• הוסף לסימניות
דפוס העיר העתיקה.
בדיחה מוצלחת. חודשיים המתנו להדפסה. אז בדיוק הם ידפיסו מהרגע להרגע???

• הוסף לסימניות
תנסי בבית הדפוס בביתר עילית הם פתוחים עד 10:00 בערב שרות מקסים..02-5875711

• הוסף לסימניות
אוקי מחר אדפיס בדפוס השושנים :rolleyes:.... ערב ר"ה הצילו אני משחקת עם הדפסות!
תודה רבה לכל העוזרים...! שנה טובה!

• הוסף לסימניות
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
זה המייל של מנהל המכירות שלהם.

• הוסף לסימניות
ואתלבש על אשכול זה כתזכורת למי שנזכר ממש ברגע האחרון להדפיס את כל הדפסות החג...
גם אני מקבל בדקה התשעים להדפיס דברים שהיו צריכים להיות מודפסים שבוע לפני, ולכולם זה לחוץ כי ראש השנה מתקרב.
אז להיות חכם ולהיות מסודר: לפני החג הבא נערכים שבועיים מראש.

שנה טובה לכולם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה