עזרה מה עושים עם אלפי מטבעות של עשר אגורות?

• הוסף לסימניות
אני נתקעתי בעבר עם קרוב ל5,000 ש"ח בעשרות אג'
ישבתי וסדרתי את זה בערימות של 5 ש"ח וסגרתי את זה בנייר ממו כמו גלגל
כל פעם שהילד ירד למכולת לקנות חלב/לחם/מוצר אחד המוכר קיבל חבילה או שתיים
גם נגמר וגם המוכר שמח לקבל כל פעם פעימה קטנה

• הוסף לסימניות
זה לא מדוייק בכלל
מנסיון
זה טוב לאלו שנותנים לחנויות עשרות ומאות שקלים
לא לספירה של 5 ש"ח
אפשר לבדוק כמה אמור לשקול 5 ש"ח ואז לשקול שוב מטבעות אחרים

• הוסף לסימניות
סתם ככה
אפשר לספור ע"י שקילה!!!

400 גר' של מטבעות 10 אג' = 10 ש''ח.
כן, גם אני תקועה עם ערימות...
כאן בסופר כבר לא כל כך שמחים לראות אותי מגיעה כלפעם עם שקית או 2

• הוסף לסימניות
400 גר' של מטבעות 10 אג' = 10 ש''ח.
כן, גם אני תקועה עם ערימות...
כאן בסופר כבר לא כל כך שמחים לראות אותי מגיעה כלפעם עם שקית או 2
נתקעתי עם כזה דבר בעבר, העברנו לקרוב משפחה שמתעסק הרבה עם קופות הצדקה הקטנות של אחד מארגוני החסד המוכרים. יש להם לקוחות קבועים שרוכשים ופורטים אצלם את המטבעות הללו (עזרה ואחווה, יש חסד, וכדו' במיוחד בערבי חגים). הוא פרט גם עבורינו ותוך פחות משבוע הכסף הועבר חזר בשטרות. אולי תנסו בכיוון כזה (תמורת תרומה מסויימת לארגון או משהו)?

• הוסף לסימניות
סתם מענין
איך זה מצטבר? :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה