עזרה מה עושים עם גלגלים שנהרסו בעגלת תאומים מאונטין באגי????

• הוסף לסימניות
האם יש פיתרון לגלגלים שלא עוזר לנפח אותם והם שחוקים ולא נוסעים או שחלאס על העגלה?
פשוט העגלה במצב ממש חדש-השילדה והריפוד תקינים ו2 גלגלים ממש מפונצרים למרות שמילאנו אויר ולא עזר.
אם נתקלתם בבעיה זאת אשמח לשמוע על פתרון, תודה מראש ותזכו למצוות!!!

• הוסף לסימניות
מה הבעיה?
את יכולה לקנות בכל חנות אופניים גלגל חלופי

• הוסף לסימניות
מנסיון?
מכירה אולי חנות בבני ברק?
אני צריכה להחליף את כל הגלגלים או רק אחד?
תודה!

• הוסף לסימניות
מנסיון. את מביאה את הגלגל עצמו והם מחליפים צמיג.
לא מכירה חנויות בב"ב

• הוסף לסימניות
אנחנו קנינו מראש - מאונטין באגי יד שניה, שהחליפו את הגלגלים לגלגלי סיליקון שלא צריכים ניפוח, ואנחנו משתמשים בזה 6 שנים בלי בעיות ובלי פנצ'רים. [נראה לי שהחליפו בחנות אופניים.]

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
אנסה למצוא חנות כזאת .
יש לך מושג כמה אמור לעלות כזה דבר?

• הוסף לסימניות
לחברה של מאונטן באגי יש שרות,
והם נותנים חלקי חילוף במחירים סבירים פחות או יותר
לכל דבר יש תג מחיר
תבררו דרך החנות שרכשתם,

• הוסף לסימניות
לחברה של מאונטן באגי יש שרות,
והם נותנים חלקי חילוף במחירים סבירים פחות או יותר
לכל דבר יש תג מחיר
תבררו דרך החנות שרכשתם,

קיבלתי את העגלה כך שאין לי מושג היכן נקנתה..
ומחיפוש ברשת לא מצאתי שירות לקוחות וכו.

• הוסף לסימניות
קיבלתי את העגלה כך שאין לי מושג היכן נקנתה..
ומחיפוש ברשת לא מצאתי שירות לקוחות וכו.
כל חנות של מוצרי תינוקות שעובדת עם מאונטן באגי.
תכנסי/תתקשרי ותבררי.
אפשר לקנות גלגלי סילקון חדשים.

• הוסף לסימניות
יש לי 2 גלגלים אחוריים במצב מצוין ללא צורך בניפוח ב-60 ש"ח (מקורי)
בבני ברק

• הוסף לסימניות
חברת “דוורון יבוא ויצוא בע”מ” (להלן “החברה”) מעניקה אחריות למוצרים המשווקים על ידה (למותגי “צ’יקו Chicco”, “בייבי ג’וגר “Baby Jogger, “גרקו Graco”, “טוויגי Twigy”, “מאונטיין באגי Mountain Buggy”, ואחרים).

את מדיניות האחריות ושירות התיקונים של החברה ניתן לקרוא בכתב האחריות המפורט להלן. שים לב כי כתב האחריות עשוי להשתנות מעת לעת והוא מפורסם באתר החברה בכתובתwww.davron.co.il .

דרכי התקשרות לשירות הלקוחות:

שירות לקוחות – ימים א’-ה’ בין השעות 08:30-15:30.
טלפון 04-9966333
מייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
נשמח לעמוד לשירותכם ולענות על כל שאלה גם באתר האינטרנט של החברה בכתובת: www.davron.co.il.

לקבלת שירות תיקונים במקום, ניתן להגיע למחסני החברה הממוקמים באזור התעשייה ג’וליס שבצפון.
בימים: א’ – ה’ בין השעות 09:00-14:00 – בתיאום מראש בלבד !

• הוסף לסימניות
כנ"ל
יש לנו גלגלים אחוריים סיליקון לא בשימוש
למסירה בבני ברק

• הוסף לסימניות
אני כתבתי לשירות לקוחות בעבר והם הפנו אותי לחנות אופניים...

• הוסף לסימניות
לי נשבר חלק אחר בעגלה (לא שלי, שאלתי משכנה לצורך נסיעה)
התקשרתי לחנות מוצרי תינוקות שקרובה לבית שלי,
הם הפנו אותי לשרות לקוחות של החברה והם אמרו לי להשאיר את העגלה בחנות והם יאספו אותה,
הם לקחו על זה רק את המחיר של החלק
לא לקחו על המשלוח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה