דרוש מידע מה עושים עם החום המזעזע בסוכה?

• הוסף לסימניות
לאף אחד אין תיאבון, הגברים מתלוננים שלא מצליחים לישון
הבו עצה...
תודה.

• הוסף לסימניות
מה עם כיפור שרוצים בצום יתפללו בחוץ ויזיעו ויאבדו נוזלים? (לא קשור לשאלה)

• הוסף לסימניות
עושים לבד?
או שמזמינים טכנאי?
עושים לבד לדעתי החלקים אמורים להיות בכל טמבור ראוי לשמו
החלק של החיבור למזגן דורש קצת יצירתיות אבל לא משהו מעבר למה שנמצא בראש ממוצע אפשר עם אזיקונים או דבק "מלחמה"

• הוסף לסימניות
לא הבנתי:( תסביר לי יותר לאט
אם אתה בונה מערכת מרכזית, אז יש את המנוע שממנו יוצאים פתחים עגולים, אליהם מחברים צינור גמיש כזה מבודד.
אבל הפתח שלו מכוער נכון?
אז, יש חלקי פלסטיק מיוחדים שבצד אחד עיגול שמתחבר לצינור, ובצד שני, פתח יפה יש כל מיני צורות וגדלים, יש גם מלבנים רחבים, גובה 15 ס"מ ורוחב מטר+ (במקור מחברים אותם לצינור, מצמידים לדוגמא לקיר גבס, ועליהם שמים תריס יפה)

• הוסף לסימניות
נראה לי שהבנתי בכ"א אם יש לך אפשרות להעלות תמונה או קישור לזה אשמח לראות, למה - זה מעניין אותי...

• הוסף לסימניות
אם אתה בונה מערכת מרכזית, אז יש את המנוע שממנו יוצאים פתחים עגולים, אליהם מחברים צינור גמיש כזה מבודד.
אבל הפתח שלו מכוער נכון?
אז, יש חלקי פלסטיק מיוחדים שבצד אחד עיגול שמתחבר לצינור, ובצד שני, פתח יפה יש כל מיני צורות וגדלים, יש גם מלבנים רחבים, גובה 15 ס"מ ורוחב מטר+ (במקור מחברים אותם לצינור, מצמידים לדוגמא לקיר גבס, ועליהם שמים תריס יפה)
זה נשמע שעשית את זה פעם, צדקתי?
אז אשמח לשמוע האם זה אכן תועלתי, לפני שאני פונה להסתבך עם הפרטים ;)

• הוסף לסימניות
זה נשמע שעשית את זה פעם, צדקתי?
אז אשמח לשמוע האם זה אכן תועלתי, לפני שאני פונה להסתבך עם הפרטים ;)
ובכן, אהממ
אי-פשר לומר שזה לא משפיע בכלל, אבל... לא לזה התכוון המשורר
בשעתו (שנה שעברה) תכננתי, להשקיע השנה, ולחבר מאוורר קטן בפתח הצינור שבסוכה, ע"מ לחזק את זרימת האויר, וכן להשקיע טוב יותר באיטומים.
ייתכן, שאחרי הטיפולים הללו, זה יהיה טוב יותר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה