מה עושים עם החסימות של גולן?

• הוסף לסימניות
תכתוב פה [או תשלח לי באישי] את המס' טלפון שלך ובל"נ אשלח לך מס' ניתוביה אישי
אני חדש אז תשלח לי אתה הודעה.
תודה רבה.
בכל אופן מהזה אומר המספר הזה
תן הסבר קצר וקולע.
מה משתנה לי המספר טלפון?

• הוסף לסימניות
צריך להגיש תביעה ייצוגית נגדם, הם חוסכים כסף על חשבוננו!

הרי אין כל סיבה לחסום את כל הנ"ל (גם את מי זה פון חסמו אתמול).

די נמאס כבר!

• הוסף לסימניות
צריך להגיש תביעה ייצוגית נגדם, הם חוסכים כסף על חשבוננו!

הרי אין כל סיבה לחסום את כל הנ"ל (גם את מי זה פון חסמו אתמול).

די נמאס כבר!

צריך רק לבדוק קודם עם רב פוסק האם מותר ללכת לערכאות, וא"כ אנו מוכרחים לעשות את זה.

עד אז, נחתים עצומה של לקוחות גולן טלקום המודיעים לחברה שאם לא תיפסק ההפקרות הזו שכל קו שבא להם לחסום הם חוסמים (בשם השם כמובן...) אנו נעזוב את החברה!

• הוסף לסימניות
צריך רק לבדוק קודם עם רב פוסק האם מותר ללכת לערכאות, וא"כ אנו מוכרחים לעשות את זה.

עד אז, נחתים עצומה של לקוחות גולן טלקום המודיעים לחברה שאם לא תיפסק ההפקרות הזו שכל קו שבא להם לחסום הם חוסמים (בשם השם כמובן...) אנו נעזוב את החברה!
בכבוד אתה מכובד להכין תעצומה.
אגב סתם שתדע אני פעם איימתי את זה על נציגת שירות שלהם שאני יתבע אותם וזה.וכלום לא מעניין אותם.
מצטערת פנה לוועדת הרבנים..

• הוסף לסימניות
לא מתערב בנושא,
אבל מי שאינו רוצה להיחסם בפרוג, שיהיה זהיר בדבריו, לאחרונה כו"כ נחסמו על נושאים דומים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה