- הוסף לסימניות
דוקא לאבתור תינוק הוא היה נרדם קבוע עם מטרנה/ סימילאק/ דייסה/ שוקו וכו׳?
כי ההשפעה ההרסנית היא לטווח הארוך..
הוא היחיד אצלי שינק עד גיל מאוחר ולא טעם תחליפי חלב בכלל
תולה את זה בזה...
מה יעזור לא לצחצח?
דוקא לאבתור תינוק הוא היה נרדם קבוע עם מטרנה/ סימילאק/ דייסה/ שוקו וכו׳?
כי ההשפעה ההרסנית היא לטווח הארוך..
יש שטוענים שזה מוריד שכבת הגנה מהשיניים..דוקא לא
הוא היחיד אצלי שינק עד גיל מאוחר ולא טעם תחליפי חלב בכלל
תולה את זה בזה...
מה יעזור לא לצחצח?
אויש. לא נראה לי שאפשר להוכיח משם, (אם לא שעשו בדיקות שיניים לאנשים שם מה שלא נראה לי). כי הסבל שעברו שם בלעבוד בתת תנאים מכל הבחינות הפך את הכאבי שיניים למשהו שולי וגם לא נראה לי שהיה מועיל להם להתלונן ע"כ....ה"יאם אני לא טועה, קראתי בספר של רופא שהיה באושוויץ, שבאושוויץ לא סבלו ממחלות שיניים יותר מאשר בתקופה רגילה, למרות ההזנחה ולמרות שלא היו מצחצים שיניים שם....
(ויקטור פראנקל)
אם אני לא טועה, קראתי בספר של רופא שהיה באושוויץ, שבאושוויץ לא סבלו ממחלות שיניים יותר מאשר בתקופה רגילה, למרות ההזנחה ולמרות שלא היו מצחצים שיניים שם....
(ויקטור פראנקל)
ומלבד זאת, הם לא אכלו מתוקים כמו שאנחנו אוכלים (ולא נשארו להם שאריות מזון בשיניים, ככל הנראה...)אויש. לא נראה לי שאפשר להוכיח משם, (אם לא שעשו בדיקות שיניים לאנשים שם מה שלא נראה לי). כי הסבל שעברו שם בלעבוד בתת תנאים מכל הבחינות הפך את הכאבי שיניים למשהו שולי וגם לא נראה לי שהיה מועיל להם להתלונן ע"כ....ה"י
קרעפט?יש תערובת של אגוזים ששומרים על השיניים ומאוד מחזקים אותן,
קונים אותה בחנות טבע בי-ם, אם את רוצה אני אברר לך פרטים מדויקים.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים