מה עושים עם טבלט ווינדוס 16 גיגה?

• הוסף לסימניות
יש עכשיו כמה חנויות שמפרסמות טבלט של טושיבה עם ווינדוס 8.1 ב400-500₪ , אני מנסה להבין אם יש לו סך הכל 16 גיגה זיכרון אז כמה נשאר אחרי המערכת הפעלה?
יש למישהו כזה טבלט שיכול לספר איך זה?

• הוסף לסימניות
טושיבה ב500 שקל?
אפשר את הפירסום? נשמע לי לא כ"כ אמין.

ולשאלתך, במקרה הטוב ישאר 7GB.

• הוסף לסימניות
אם זה לא היה 'באג', הייתי אומר שיש באג באתר.. :)

מה שכן, מכשיר פשוט לשימוש בסיסי-.
נו שוין.

• הוסף לסימניות
1. הכל ענן

2. אני הייתי מצפה שתשאלו שאלה מחוכמת יותר (פרס לעונים נכונה)
בכל התקנת 8 או 10 של יצרן , יש מחיצת שחזור, וגם הטרבלטים הללו כך. במחיצה הזאת נמצא כל ההתקנה של הוינדוס 8.1 כי שאם תעשו ריענון של המערכת או איפוס הוא יוכל להחזיר את ההתקנה כמו שהייתה בהתחלה.
אם כל היזכרון הוא 16 GB , וההתקנה הפרוסה של הוינדוס עצמו היא 6-7 GB , איך בכלל נשאר מקום למחיצה הזאת ???

וכן , יש את האפשרות שחזור גם בטאבלטים הללו.

• הוסף לסימניות
הם סומכים שהלקוחות יוסיפו כרטיס זיכרון של 16GB, ואכן המכשיר הוא פשוט מאד, יש לכולם את אותו מעבד של אינטל (עם F בסוף או Z בסוף, ההבדלים הם מינוריים), בכל מקרה, הם יחסית איטיים, ואין להם מקום לכלום כמעט.
מה שאני לא מבין, איך הם מוכרים מכשירים כאלה, עם 32GB וכדו' במחירים גבוהים (2000 ש"ח ויותר), מי קונה את זה?

• הוסף לסימניות
שלח לי ת'פרס בפרטי...

לא כל קובץ ההתקנה נשמר במחיצה נפרדת אלא רק קובץ רשימה שמספר למחשב מה לשמור מה לשנות ומה למחוק כשאני מבקש שיחזור אם אני אמחק אפליקציה מסוימת שהשיחזור אמור להחזיר אותה אז היא לא באמת תמחק היא רק תיעלם.. (סוג של..)
נכתב ע"י bris;1802571:
1. הכל ענן

בכל התקנת 8 או 10 של יצרן , יש מחיצת שחזור, וגם הטרבלטים הללו כך. במחיצה הזאת נמצא כל ההתקנה של הוינדוס 8.1 כי שאם תעשו ריענון של המערכת או איפוס הוא יוכל להחזיר את ההתקנה כמו שהייתה בהתחלה.
אם כל היזכרון הוא 16 GB , וההתקנה הפרוסה של הוינדוס עצמו היא 6-7 GB , איך בכלל נשאר מקום למחיצה הזאת ???

• הוסף לסימניות
סתם שאלה שמענינת אותי, מה קורה כשמחברים כבל יואסבי מהטבלט למחשב , הרי שתיהם מערכת הפעלה שולחנית?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י elshco11;1802991:
לא כל קובץ ההתקנה נשמר במחיצה נפרדת אלא רק קובץ רשימה שמספר למחשב מה לשמור מה לשנות ומה למחוק כשאני מבקש שיחזור אם אני אמחק אפליקציה מסוימת שהשיחזור אמור להחזיר אותה אז היא לא באמת תמחק היא רק תיעלם.. (סוג של..)

האמת לא ככ הבנתי מה כתבת

האם התכוונת לזה ?

http://www.howtogeek.com/196416/wimboot-explained-how-windows-can-now-fit-on-a-tiny-16-gb-drive/

אם כן אתה זכאי לפרס המובטח

חוץ מזה ש -

knowledge is its own reward ..

תעדכן אותי שזאת הייתה כוונתך וישלח לך קישור לתיבה הפרטית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;1802571:
.

יש לי כזה טאבלט, התקנתי מערכת של ווינדוס 10 בהתקנה נקיה. אבל מה שקרה הוא שהדרייבר של המסך מגע לא הותקן אוטומטית עם ה10.

לקחתי דיסק התקנה של 8 והתקנתי שוב את ווינדוס 8, אבל גם בו אין את הדרייבר.
כלומר שהדרייבר מגיע רק על ידי התקנה של טושיבה.

ניסיתי לעשות שחזור הגדרות יצרן, אבל כעת זה לא הולך, הוא כותב הכנס את המדיה, זה על אף שאת המחיצת שחזור השארתי כמות שהיא למקרה שכזה ולא נגעתי בה.

מה אתם ממליצים לעשות כעת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה