נכתב ע"י רמה פלוס;1802381:טושיבה ב500 שקל?
אפשר את הפירסום? נשמע לי לא כ"כ אמין.
ולשאלתך, במקרה הטוב ישאר 7GB.
נכתב ע"י bris;1802571:1. הכל ענן
2. אני הייתי מצפה שתשאלו שאלה מחוכמת יותר (פרס לעונים נכונה)
בכל התקנת 8 או 10 של יצרן , יש מחיצת שחזור, וגם הטרבלטים הללו כך. במחיצה הזאת נמצא כל ההתקנה של הוינדוס 8.1 כי שאם תעשו ריענון של המערכת או איפוס הוא יוכל להחזיר את ההתקנה כמו שהייתה בהתחלה.
אם כל היזכרון הוא 16 GB , וההתקנה הפרוסה של הוינדוס עצמו היא 6-7 GB , איך בכלל נשאר מקום למחיצה הזאת ???
וכן , יש את האפשרות שחזור גם בטאבלטים הללו.
נכתב ע"י elshco11;1802991:לא כל קובץ ההתקנה נשמר במחיצה נפרדת אלא רק קובץ רשימה שמספר למחשב מה לשמור מה לשנות ומה למחוק כשאני מבקש שיחזור אם אני אמחק אפליקציה מסוימת שהשיחזור אמור להחזיר אותה אז היא לא באמת תמחק היא רק תיעלם.. (סוג של..)
נכתב ע"י bris;1802571:.
2. אני הייתי מצפה שתשאלו שאלה מחוכמת יותר (פרס לעונים נכונה)
בכל התקנת 8 או 10 של יצרן , יש מחיצת שחזור, וגם הטרבלטים הללו כך. במחיצה הזאת נמצא כל ההתקנה של הוינדוס 8.1 כי שאם תעשו ריענון של המערכת או איפוס הוא יוכל להחזיר את ההתקנה כמו שהייתה בהתחלה.
אם כל היזכרון הוא 16 GB , וההתקנה הפרוסה של הוינדוס עצמו היא 6-7 GB , איך בכלל נשאר מקום למחיצה הזאת ???
וכן , יש את האפשרות שחזור גם בטאבלטים הללו.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים