עזרה מה עושים עם ילדים שמתעוררים רעננים כמו צהריים אחרי שלש שעות של שינה?

• הוסף לסימניות
מתוקים בני 1.5.
בשבועות האחרונים מישהו מילא להם עודף דלק, וכמה שעות שינה מספיקות להן!
עד שנרדמו ב7.30.
התעוררו עכשיו רעננים כמו בוקר. מושכים בשערות אחד לשני...
מה עושים????

• הוסף לסימניות
אצלי זו היתה אחת, וזה מספיק כדי לחרפן.
לקח לי זמן להסתנכרן עם המציאות המטורללת הזו, ועד אז - הייתי משכיבה מאוחר. מעצבן, אבל אין ברירה.
היום היא נכנסת למיטה עם בקבוק מיד כשהיא חוזרת מהגן (13.30) בד"כ זה מחזיק יפה. משכיבה אותה ב8-8.30.
ב"ה זה עזר
עריכה: רואה שהם ישנו מוקדם. אז רק למשוך אותם ככל הניתן.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא רוצים לישון גם בצהריים
קרה לכם פעם?
יש מה לעשות עקרוני, חוץ מלא להשכיב/ להשכיב מעט/ להשכיב על הצד/ לספור כבשים וכל הכאלו?

• הוסף לסימניות
1648066023905.png

ורק אני בוכה?

• הוסף לסימניות
לעשות חושך ב-כ-ל הבית ולהראות להם שעכשיו לילה

• הוסף לסימניות
לא רוצים לישון גם בצהריים
קרה לכם פעם?
יש מה לעשות עקרוני, חוץ מלא להשכיב/ להשכיב מעט/ להשכיב על הצד/ לספור כבשים וכל הכאלו?
להשתגע.
זה עובר בסוף. הבת שלי גם היתה כזו. אבל בדיוק!
ב"ה עבר לה, אחרי שצמחו לנו קרניים מהתקופה הזו

• הוסף לסימניות
להפריד אותם לחדרים נפרדים ולשמור על שקט-
ככה גם אם יתעוררו יהיה יותר קל להסביר להם שלילה+
מניעת ההתקרחות..:giggle:
זה לא עוזר. הבת שלי היתה לבד, הבכורה. מי שלא עבר את זה - לא מבין.
זה קשה קשה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה