שיטה שעבדה אצלנו- להצחיק את הילד, הצחוק גורם לו להרפות את השרירים ולשחרר.התחלתי לגמול את הבן שלי בן שנתיים ועשרה.
הוא מזהה את הצורך להתפנות אבל הבעיה שהוא מתאפק ומתאפק ופשוט מפחד לשחרר (נוזלים)
מה עושים????
לא להתרגש מזה שמפשלתיש לי שאלה הפוכה
איך לגרום לילדה להתאפק? (בת 2.5)
היא מזהה ומודעת אבל גם כשהיא באמצע והיא אומרת לי היא לא מצליחה לעצור וללכת לשרותים.
זה לוקח זמן.יש לי שאלה הפוכה
היא מזהה ומודעת אבל גם כשהיא באמצע והיא אומרת לי היא לא מצליחה לעצור וללכת לשרותים.
1. זה גם לוקח זמן עד שיש שליטה מלאה על השריריםיש לי שאלה הפוכה
זמנים קבועים שבהם הוא הולך לשירותים,אני גם בגמילה ואני בקריסה..
הוא כבר היה גמול חוץ מלהוציא מלוכלך
והוא חזר להרטיב
הוא לא הולך לשירותים בתירוץ של אין לי כח ,אני צריכה להתחנן כל פעם שילך
לא עוזר הפתעות,ממתקים,מבצעים
הוא כבר עכשיו עושה חלאקה
אני מתוסכלת בלי טיפת כח
גם שהוא הולך לשירותים הוא מתחיל לעשות קודם בתחתון
אני לא מצליחה להבין מה יש לו שהוא כבר לא הולך לשירותים
יש למישהי עצות?
מאוד קשה לו להתלבש לבד ולהתפשט הוא קצת מסורבלזמנים קבועים שבהם הוא הולך לשירותים,
כשהוא מלכלך להביא לו בגדים ושיחליף לעצמו,
לדבר אליו בענייניות וברוגע ולשדר לו שהוא אחראי על עצמו ועל הניקיון שלו עצמו,
מתי זה השתנה?אני גם בגמילה ואני בקריסה..
הוא כבר היה גמול חוץ מלהוציא מלוכלך
והוא חזר להרטיב
הוא לא הולך לשירותים בתירוץ של אין לי כח ,אני צריכה להתחנן כל פעם שילך
לא עוזר הפתעות,ממתקים,מבצעים
הוא כבר עכשיו עושה חלאקה
אני מתוסכלת בלי טיפת כח
גם שהוא הולך לשירותים הוא מתחיל לעשות קודם בתחתון
אני לא מצליחה להבין מה יש לו שהוא כבר לא הולך לשירותים
יש למישהי עצות?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים