מה עושים עם ילד שמתעורר בלילה

• הוסף לסימניות
ואני יודעת על מרפאה פסיכיאטרית שמטפלת בהפרעות שינה ....:D

• הוסף לסימניות
גם אני קמתי הבוקר עם כאבי גב בזכות כל החמודים שהגיעו לבקר.
התופעה הזו כל כך שכיחה שנראה לי שצרך לשלוח לטיפול בפרחי באך את מי שלא קם! אולי חסר לו משהו? רגשי? :D

• הוסף לסימניות
אין לי עצה להביא לך, אבל במחילה, לנעול ילד לבד בחדר בלילה- זה סדיסטיות נוראה.
לילדים יש נפש מאד רגישה ואי אפשר לדעת איזה תוצאות יהיו לכזה דבר בעתיד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ok;454920:
אבל במחילה, לנעול ילד לבד בחדר בלילה- זה סדיסטיות נוראה.
לילדים יש נפש מאד רגישה ואי אפשר לדעת איזה תוצאות יהיו לכזה דבר בעתיד.

סליחה סליחה, לא לעוות את מה שאמרתי! :mad:
ממש לא נעלתי אותו בחדר! ולא לבד! לא להיסחף! סה"כ אמרתי שניסינו לילה אחד לנעול את הדלת של חדר השינה שלנו (עפ"י עצת קרובת משפחה שטענה שזה עוזר...) כדי שהוא ידע שלא נכנסים, ומשזה לא עזר, לא ניסינו שוב. זה הכל.

• הוסף לסימניות
משו קטן שעזר לנו...
אמי הציעה לשים שמיכה על הרצפה אצלנו ושם הילדה תישן, ואז בהדרגה להעביר את אותה שמיכה
(דוקא שמיכה-לא מזרון, שלא יהיה נח מדי...) לחדר שלה.
לנו זה עזר!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י studio dv.d;455095:
סליחה סליחה, לא לעוות את מה שאמרתי! :mad:
ממש לא נעלתי אותו בחדר! ולא לבד! לא להיסחף! סה"כ אמרתי שניסינו לילה אחד לנעול את הדלת של חדר השינה שלנו (עפ"י עצת קרובת משפחה שטענה שזה עוזר...) כדי שהוא ידע שלא נכנסים, ומשזה לא עזר, לא ניסינו שוב. זה הכל.

אני חושבת שזה היה לגמרי ברור שנעלתם את הדלת שלכם
לנעול ילד בחדר שלו לבד זו ממש התעללות

לילד בן 3 בהחלט כן אפשר להסביר שהדלת של אבא ואמא סגורה בלילה ואם הוא רוצה להכנס הוא צריך לדפוק ולחכות שיפתחו לו.
רק שאם הוא רגיל להכנס חופשי צריך לומר לו מראש על שינוי הסטטוס.
וגם העצה של אברימי ממש טובה - למה שלא ירדם כשאבא או אמא לידו במיטה שלו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה