תוספות מה עושים עם ירקות קפואים (סנפרוסט וכד')?

• הוסף לסימניות
אשמח למתכונים ברורים.
יש לי לקט ירקות קפואים ואני לא מצליחה להכין מהם משהו ממש טעים.
אשמח לקבל מתכונים קלים ומהירים.
תודה.

• הוסף לסימניות
לטגן בצל להוסיף את זה ועוד ירקות שורש כמו תפוא בטטה לטגן קצת ביחד להוסיף מים ותבלינים ולטחון כשהכל מבושל היטב

• הוסף לסימניות
לטגן בצל, ולהכניס לזה את הלקט להוסיף רוטב טריאקי ורוטב סויה, אבקת מרק, מלח, פלפל ולאדות עד שניהיה רך לגמרי, מעדן!!
כמה זמן בערך? ואת עושה את זה בסיר? אני אף פעם לא יודעת כמה זמן לבשל אותם עד שיהיו רכים ממש.

• הוסף לסימניות
אני עושה את זה עם שעועית, לדעתי ילך טוב גם עם לקט... לא ניסיתי.
קל, טעים, וקריספי שאין דברים כאלה!

• הוסף לסימניות
לקט ירקות מטגנים בצל ושום ומוסיפים את הירקות. קצת מים מלח פלפל אפשר גם פטריות טיפה מים והרתחה.
אם את רוצה לשמוע מה אני מכינה משעועית, אפונה, שעועית צהובה, כרובית, תירס חומוס הכל סנפרוסט והמקפיא שלי מלא מהם... בשמחה.

• הוסף לסימניות
כמובן גם אנטיפסטי

קבצים מצורפים

• IMG_8376.JPG
    4.7 MB · צפיות: 139
  • הוסף לסימניות
כמה זמן בערך? ואת עושה את זה בסיר? אני אף פעם לא יודעת כמה זמן לבשל אותם עד שיהיו רכים ממש.
בסוטאז'.
לא חייב להיות רך ממש...
אני גם עושה את זה הרבה
אפשר להוסיף גם טונה ופטריות אם אוהבים
תיבול בסיסי של מל"פ או אפשר להוסיף עוד תבלינים ופ' חריף

אפשר גם להכין מזה מרק - פשוט לטגן בצל, להוסיף את זה לטיגון, לתבל, לכסות במים או בציר

• הוסף לסימניות
מרק ירקות-להכניס לסיר להוסיף מים מלח פלפל תבלינים לפי הטעם לבשל עד שהירקות רכים
בתאבון!

• הוסף לסימניות
אפשר להכין פשטידה קלילה חלבית/פרווה.
ירקות ברוטב עגבניות.
אפשר להכין רק עם מלח במים רותחים כתוספת לארוחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה