נכתב ע"י wmw;1071292:טוב, אז אני מהצד השני, לא לקוח של פותח האשכול, אבל לקוח של מעצבת שעיצבה לאשתי כמה לוגואים, ושלחה סקיצות.
היא לא מנדנדת הרבה, אבל ממש ממש לא נעים.
מצד שני, אנחנו באמת באמת מתלבטים, מתייעצים, בוחרים שוב ושוב, מנסים לדמיין בצבעים כאלה ואחרים.
[קשה להחליט בין כמה תוצאות תותחיות]
אז מה אפשר לעשות?
מצד אחד, ממילא נבחר את אחד מהם, אז למה להמתין עם התשלום.
מצד שני, יש לנו רשימת בקשות שינויים, ומדי פעם מתווספת עוד בקשה.
נכתב ע"י האורות;1071154:יש פה איזה אחת שמשווקת את הספר שלה על לקוחות (לא זוכר את השם. סליחה) היא ממליצה וחזרה והמליצה לעשות חוזה.
(אני חושב שזה מיותר מול לקוח שיש לי בו אמון וכדו')
בכל אופן איך אפשר "לשכוח"? מישהו שכח פעם ארון בנגריה? ואם לא עשה חוזה אז הוא יכול להתחמק?
נכתב ע"י האורות;1071154:יש פה איזה אחת שמשווקת את הספר שלה על לקוחות (לא זוכר את השם. סליחה) היא ממליצה וחזרה והמליצה לעשות חוזה.
(אני חושב שזה מיותר מול לקוח שיש לי בו אמון וכדו')
בכל אופן איך אפשר "לשכוח"? מישהו שכח פעם ארון בנגריה? ואם לא עשה חוזה אז הוא יכול להתחמק?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים