נכתב ע"י פילפל;471738:מה פירוש לא לשלוח ללקוח את העבודה לפני שהוא משלם?
הרי הוא לא ישלם לפני שיראה את העבודה ויאשר אותה,
וכדי שהוא יראה את העבודה צריך לשלוח לו במייל, ואז הוא כבר יכול להשתמש בה...
אנא תסבירי את דברייך. איך לקוחות שלך מאשרים עבודות לפני שאת שולחת להם במייל?
נכתב ע"י מטאור;471772:אני דווקא לא שמה סימן מים, אלא פשוט מקפידה לשלוח את כל הסקיצות ב 100 dpi - וכמובן לא פידיאפ אלא JEPG וכן בצבעי RGB. סימן מים הוא מידי בוטה ומשדר אי אמון בלקוח, מה גם שהוא מפריע בהתרשמות מהעבודה. כשמגיעים לשלבי סיום והלקוח מדבר כבר על שליחה לדפוס, אני מבהירה לו שהסקיצות ששלחתי לו אמנם נראות לעין בסדר גמור, אבל הן לא מוכנות להדפסה, כי הן ברמת תצוגת מסך בלבד. אין צורך לפרט על רזולוציה וכו' כי זאת טורקית בשבילו.
נכתב ע"י פילפל;472420:ומבחינת JPEG... אין הבדל באיכות מPDF, כי אני מעצבת את המודעות בפוטושופ.
נכתב ע"י פילפל;472420:אם אשלח באיכות נמוכה, זה לא יפגע ביכולת ההתרשמות של הלקוח?
חוץ מזה שהלקוחות שלי ממש לא מתמצאים בנושאי איכות וכו'... וכבר קרה לי שלקוח שלח לעיתון קובץ שעשיתי לו לתצוגה בלבד... (אל תכעסו עליו, הוא לא עשה בעיות עם התשלום, נתתי לדפוס קובץ PDF, רק שאח"כ רצה להכניס גם לעיתונות ושלח להם את קובץ התצוגה שהיה אצלו כי לא רואה הבדל...)
ועוד שאלונת של עמת ארץ כמוני...
מה הבעיה לשלוח בפורמט RGB את המקורי? הרי כשמדפיסים את זה, זה יוצא CMYK גם אם לא ממירים את זה קודם, ובתצוגה יותר יפה RGB. האם יש הבדל בהדפסה אם מדפיסים מ- RGB או מ- CMYK ??? אף פעם לא שמתי לב...
ומבחינת JPEG... אין הבדל באיכות מPDF, כי אני מעצבת את המודעות בפוטושופ.
בקיצור, אז מה נשאר? מה גורם למודעה להיות "תצוגה בלבד"? רק הרזלוציה הנמוכה... נו, אז יש כאלה (הרבה) שלא מבינים בזה (מה זה כל הקשקושים "תצוגה" "הדפסה", הנה אני רואה אצלי את המודעה והיא בסדר, אפשר להשתמש גם כך) וזה מה שחסר לי, שישתמשו עם הרזלוציה הנמוכה, כשהקרדיט היפה שלי מתנוסס בצד...![]()
נכתב ע"י געציל;472464:עוד סוג של דרך להתמודד עם לקוחות שלא שילמו....
(מוכר, אבל במקום)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים