כללי מה עושים עם לקוח שמאיים עלי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גינגית;441067:
ועוד דבר, במילא שיחה מוקלטת שלא בידיעת האדם בקו אינה נחשבת כעדות. אז במילא לא יוכלו לעשות כלום.
טעות.
שיחה מוקלטת שלא בידיעת 2 הצדדים אינה חוקית אלא באישור שופט, אבל אם צד אחד מודע להקלטה, ובמקרה הזה זו את, היא חוקית גם חוקית.

• הוסף לסימניות
במחשבה שניה, את לא חייבת באמת לפרסם את שמו, רק להגיד לו שפרסמת.|מתוחכם|

• הוסף לסימניות
כתבתי לו שאם יאיים אלי אפנה למשטרה ושבאיום הבא אמחק את הקבצים לצמיתות.
בינתיים נטרלתי אותם לא לצמיתות אלא רק עד יעבור זעם והכסף יפדה.

חוצפה של בן אדם.

• הוסף לסימניות
2 דברים
זה שניתקת לא אומר שלא יהיה לו גישה כשתחברי את הכונן שוב למחשב (ביימינו עדיין לא פורצים תוך 2 דקות אלא אם מדובר במומחה)
אם חיברת את הכונן למחשב (יקרה מתישהו נכון?) תנתקי את הנט תוצאי מה שאת רוצה ותחברי שוב

• הוסף לסימניות
טוב, אז הלקוח הזה הוא גם חבר בפרוג.
כי הוא קרא את התוכנית של להתקשר ולהקליט.

אז הנה לו - כל הקבצים לא נמצאים על המחשב שלי יותר. זהו!

• הוסף לסימניות
אם הוא חבר פרוג תשלחי את הפרטים שלו לחיים דיקמן והוא ידע להתמודד איתו מצוין ...

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

תתפלאי לשמוע אבל הרבה מאוד פעמים זה עוזר ...

• הוסף לסימניות
רגע רגע רגע לפני שאת עושה את זה
הרעיון זה לקבל את הכסף ולא "לדפוק" אותו
תתני את הקבצים למישהו אחר ורק אז תמחקי אותם ממך

• הוסף לסימניות
אני חושב שמכיוון שהוא יודע שאת ידעת את שמו והפרטיו המלאים, ואת יכולה לפרסם אותו כאן וזה יעשה לו נזק אדיר, הוא לא ייקח סיכון ויפסיק לאיים. אני בטוח בזה ברוב האחוזים.
מה שכן אם את הצ'ק הוא לא יבטל שזה באמת הדבר החשוב כאן - פשוט אין מה לעשות חוץ מלחכות, אך בשום אופן לא להכנע לגחמותיו של הכלב (נובח -לא נושך).

ולנבל שמתנהג ככה , מכיוון שאני יודע שאתה קורא את השורות זה מיועד גם לך, תתנהג כמו בן אדם נורמלי- תרוויח יותר, הרי ביננו בלי כל הסצנה הזו, פשוט היית משלם בהתחלה בצ'ק דחוי היא היתה נותנת לך את הכל באיזה פורמט שתבקש, אבל לא, אתה היית חייב לאיים, אז את ה PDF תקבל כשהתשלום יועבר בפועל, ותגיד תודה שהיא לא מפרסמת את שמך.
ועזוב אותך שנינו יודעים שאתה לא יודע לפרוץ תיבת דואר בבניין, אז בטח לא מחשב :p

אלול.

• הוסף לסימניות
בפרוג אפשר לקרוא גם בלי לכתוב.
ואני באמת לא רוצה לדפוק אותו. אשמח מאד לשלוח לו את הקבצים אבל אני רוצה תשלום קודם. איבדתי בו אמון לחלוטין.

בינתיים בזמן שאני לא על המחשב, האינטרנט מנותק וגם כשאני עובדת על הקבצים. כשאני רוצה לכתוב אני מתחברת. גם אם הוא יפרוץ לי למחשב אין שם כלום.

ולמען האמת, ממש לא בא לי שימחקו קבצים אחרים בגלל חמימות מוח של מישהו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;441077:
אין לי המלצות
רק לחזק את ידייך
תבטחי בקדוש ברוך הוא שלא יאונה לך כל רע ממנו

עצה נבונה.
זה בדיוק מה שאעשה.
אני חושבת שאני יכולה באמת להתגונן בפני מישהו או משהו והרי זה לא בידי אותו אדם או בידי.

אז יאללה, אוריד את הקבצים שלו מהמחשב שלי ואחזור לעבודה סדירה. כבר התבזבז לי מספיק זמן על הטיפש הזה.

• הוסף לסימניות
לא צריך להיות חבר בפרוג בשביל לקרוא את האשכול הזה

• הוסף לסימניות
---

• הוסף לסימניות
טוב, מחקתי את כל העבודות שעשיתי עבורו מהמחשב, צרבתי אותם לדיסק ושלחתי את זה מחוץ לבית וזהו. השאר בידי שמיים ואני את השתדלותי עשיתי.

רק אולי שיחת טלפון ללקוח שעל הצ'ק וזהו.

חוזרים לעבודה. ללחץ.

• הוסף לסימניות
תקחי כוס אייס קפה תשתי ותרגעי.
רוב רובם של יצורים אלו כוחם אך ורק בפה,

עשית הרבה יותר ממה שאני הייתי עושה,

• הוסף לסימניות
....

• הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לי- אסור לבטל צ'קים סתם. זה ממש לא חוקי.

• הוסף לסימניות
חוץ מהצעת הביטחון והתפילה, אין לי מה להוסיף.
רציתי רק להביע הזדהות ותמיכה.

• הוסף לסימניות
מה הוא מסוגל...

בתכל'ס מה הוא כבר מסוגל, נפגשתי בעבר עם כל מיני טיפוסים שאיימו, תמיד הם אנשים חלשים שמפאת חולשתם מנסים להפחיד ולהראות לאחרים (ולעצמם) שהם כן משהוא, אם הוא היה מסוגל הוא לא היה מאיים כדי שאת לא תתנתקי וכך הוא היה יכול לפרוץ לך למחשב וכו', על כרחך שהוא טיפש פחדן שיודע לכתוב איומים בצורה מפחידה וכאילו אמיתית עד שכבודו זכה ל4 עמודים בפרוג.
רק רגע אני מפחד שהוא בדרך לפרוץ לי את המחשב...:p

• הוסף לסימניות
צודק

• הוסף לסימניות
כשאני נתקל בטיפוסים כאלו אני חוטף תחושה של גועל נפש אמיתי מהמגזר שלנו.
מדוע אנשים שומרי תורה ומצוות שאמונים על הציווי של "לא תגנוב" ועוד איסורי מרמה וכו' הם הרמאים הכי גדולים?!
לפעמים אני משכיר ציוד צילום לאנשי מקצוע בעולם ה"חילוני" ובחיים לא נתקלתי עם בעיות אמון כמו אצל חרדים..
כשזה מגיע לכסף - הטיפוס החרדי נהיה פתאום קטנוני כמו ילד בן 12.. ובסוף הוא משלם הכל לא לפני שהוא מוציא את העולם מדעתו..
אמנם לא כולם מתנהגים כך, אך בהחלט ישנם אנשים כאלו שמלכתחילה עדיף להתרחק מהם. החכמה היא לזהות את הטיפוסים האלו ומראש לתכנן את אופן העבודה איתם..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה