עזרה מה עושים עם מחשב שנהיה יותר איטי מצב?

• הוסף לסימניות
לי היה מחשב בשימוש אינטנסיבי עד שפשוט הותש :rolleyes:
לא זזזזז
נתתי לו לנח כמה ימים וחזר לתפקד עשר
את חושבת שיש למחשב הבדל אם הוא נח יום אחד או כמה ימים??
שמת אותו לפחות בזמן הזה ליד הנוף??

• הוסף לסימניות
לפעמים המעבד צריך להתאושש מעומס הפעולות ולאחסן את המידע בלי התקפת פקודות בלי פוסקת.

• הוסף לסימניות
דרייבר = מנהל התקן.
חומרה (מין תוכנה...) המקשרת בין הקושחה (כדוגמת: מדפסת; אונקי; מצלמה וכדו') לבין המחשב, ובין תהליכי עיבוד במחשב עצמו.
מחסור בדרייברים עשוי למנוע תקשורת בין מרכיבי המחשב.
ושימחלו לי כולם על ההסבר הלוקה בחסר.
@בכיוון הנכון ציינה שלאחר עדכונים המחשב שב לתקנו, ולכן נדמה לי שזו הייתה הבעיה.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
דרייבר = התקן.
חומרה (מין תוכנה...) המקשרת בין הקושחה (כדוגמת: מדפסת; אונקי; מצלמה וכדו') לבין המחשב, ובין תהליכי עיבוד במחשב עצמו.
מחסור בדרייברים עשוי למנוע תקשורת בין מרכיבי המחשב.

הסבר ברור בהחלט!

אז יש אפשרות "לסדר" את המחשב רק עם חיבור לאינטרנט:(
(כי יש לי מחשב מאוד ישן ובלי חיבור וחשבתי לשדרג אותו, ולא בא לי ללכת לטכנאי...)

• הוסף לסימניות
הסבר ברור בהחלט!

אכן, עבור מחשב ישן מאד לא שווה כלל ללכת לטכנאי ולהוציא כסף, כי המחיר שהוא יגבה כבר מתקרב לקניית מחשב מתקדם יותר.

• הוסף לסימניות
הסבר ברור בהחלט!

ישנה תוכנה בשם IOBIT DRIVER שמעדכנת דרייברים.
מדגישה: כלל לא בטוח שזו הבעיה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה