יש פה כמה אשכולות על זה יש אפשרות לכתוב בגוגל טימו נעל להוסיף את המוצר מהפרסומת לעגלה ומיד לעבור לתשלום...אשמח לעזרה!
אני מנסה להזמין מטמו
והוא לא נותן לי,
אומר שאני צריכה להגיע למינימום של 130 שח
אבל שבוע שעבר הזמנתי ב50 שח (עם מינימום הזמנה למשלוח של 50 שח)
מה קרה לו פתאום ואיך מבטלים את זה?
מישהו יכול לעזור לי?
www.prog.co.il
זה לא עובדיש פה כמה אשכולות על זה יש אפשרות לכתוב בגוגל טימו נעל להוסיף את המוצר מהפרסומת לעגלה ומיד לעבור לתשלום...
שווה לבדוק פה בדפים האחרונים יש גם קישור לאחלה קופונים
איך אתה יודע כי גם לי זה לא עובדכנראה בגלל שאתם חדשים שם הם מתחילים עם מינימום 50.
האופציה של לקנות דרך גוגל מושהית כרגע עד כמה שזכור לי.
ישנה אופציה לטרטר נציג (מאוד אדיבים ומהירים במיוחד ללקוחות חדשים)
ואופציה נוספת - לקנות ב 130 ולבטל מיד אחרי הקניה את שאר הפריטים העודפים (אמנם אני עשיתי אבל לא לוקח אחריות)
נסיון אחרי עשרות פעמים שזה עבד, והפסיק קבוע.איך אתה יודע כי גם לי זה לא עובד
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים