מה עושים עם נגן רטוב?

• הוסף לסימניות
אם זה של סנדיסק יחליפו לכם את זה בחנות שרכשתם אותו בלי בעיות,מנסיון.

• הוסף לסימניות
אחרי כמה זמן?
גם לי נפל הנגן למים. קניתי לפני שנה בערך.

• הוסף לסימניות
תנסו לשים באורז לכ-48 שעות. אולי יעזור גם בזה, בפלאפון הרבה כבר הציל.

• הוסף לסימניות
גם אם העצות האחרות לא עוזרות, לפעמים אחרי שבועיים זה מתעורר פתאום לחיים, אפילו חלקית.

• הוסף לסימניות
לכוון עליו מיבש שיער ממרחק למשך שעה.

• הוסף לסימניות
זה יכול להתעורר באיזה שהוא שלב אז אל תתייאשו...

• הוסף לסימניות
גם לי זה קרה לפני שבועיים
שמתי באורז זה עורר אותו לחיים אבל נשאר כל הזמן על מצב נעילה.
בשיחה עם נציגה של סאנדיסק היא הסבירה לי מה לעשות ושום דבר לא עזר אז היא אמרה שאין מה לעשות והחברה גם לא תחליף לי כי אין אחריות על רטיבות.
הלכתי לקניון רפאלי שם קניתי את זה והם שלחו לחברה, אם החברה תסכים להחליף - מה טוב ואם לא הם ישלחו לי חדש ב - 60 ש"ח שזה עדיין עדיף מ 150-200 שעולה חדש

• הוסף לסימניות
אני משתמש כבר שנתיים בנגן שעבר כביסה... שבוע הנחתי אותו בלי לגעת בו ובלי לנסות להפעיל, ואח"כ התעורר לחיים כאילו לא קרה כלום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שעת סיפור;1300599:
גם אם העצות האחרות לא עוזרות, לפעמים אחרי שבועיים זה מתעורר פתאום לחיים, אפילו חלקית.

נכון גם לי אחרי אורז הוא לא התעורר
רק אחרי שבועיים בערך קם לתחיה
מאחלת לך גם....

• הוסף לסימניות
אבל שימו לב! הסיבה שאני הצעתי מייבש שיער, היא בגלל הקורוזיה. אם נותנים למכשירים אלקטרונים להתייבש לבד, הם מספיקים לייצר קורוזיה, וקורוזיה כידוע, אוכלת את המעגל עם הזמן והמכשיר מת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה