מה עושים עם סרט החתונה בפורמט mts?

• הוסף לסימניות
קיבלנו את סרט החתונה של אחותי במלא סרטונים קטנים בפורמט mts. הטרנטה שלהם לא מציג את זה טוב.:(
א. האם זה תקין כך להגיש סרט חתונה?
ב. איך אפשר להמיר את זה לפורמט avi?
ג. האם אפשר לאחד את כולם בצורה פשוטה וביתית? אני לא מכירה את תוכנות עריכת הוידאו, רק את מוב-מייקר בקטנה...:rolleyes:
תודה לעונים!

• הוסף לסימניות
אז ככה:
בעצם קבלתם קבצי וידאו לפני עריכה.
זה הפורמט הרגיל בדר"כ שעורכת מקבלת...
את צריכה לברר על מה שילמתם, אם שילמתם רק על צילום
וללא עריכת בסיס, זה מה שתקבלי.
את צריכה להכניס את כולם לתוכנת עריכה ולסגור לסרט שלם.
אני מייעצת לך לשאול את המסריט,
כמה הוא ייקח על עריכת בסיס,
וכמה רק על ייצוא החומר לסרט אחד.
נראה לי זה עדיף לך.....
הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yochi000;1499421:
איך אפשר להמיר את זה לפורמט avi?
האם אפשר לאחד את כולם בצורה פשוטה וביתית? אני לא מכירה את תוכנות עריכת הוידאו, רק את מוב-מייקר בקטנה...:

ומכיון ש"הטרנטה שלהם" כלשונך לא מצליחה להראות, היא בטח לא תצליח לערוך...
מצטרף להצעה הנכונה (וההוגנת) לשאול את צלם הוידאו בעצמו על המרה בסיסית לDVD או משהו.
אם בכל זאת לא הסתדרתם, פנו אלי בפרטי ואשתדל לעזור ;)

• הוסף לסימניות
בס"ד,

וסתם לידיעה...
יש תוכנה קטנה חינמית Free HD Converter של חברת Koyote Soft הממירה קבצי MTS למגוון פורמטים. נסו ותהנו ...

קבצים מצורפים

• HD CONVERTER.png
    KB 169.7 · צפיות: 11

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה