מה עושים עם צבעים והבאה לדפוס

• הוסף לסימניות
דקה לפני העברת ציורים....
שוב אני בהתלבטות לפני הבאת ציורים לדפוס,
איך אוכל לדעת שמה שאני רואה על המסך יודפס כך?
אודה מאוד מאוד לכל מי שיוכל לתת טיפים מניסיונו!!

• הוסף לסימניות
אני הולכת לדפוס, או לפחות משתדלת ללכת.
אופציה אחרת - לשלוח הדפסה שלך (פיזית) עם הגוונים שאת מרוצה מהם, ולומר לדפוס: כזה ראה והדפס.

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
חוץ מהדפוס עצמו,
איזה עוד הכנות אני יכולה לעשות בבית?
יש אפשרות לכוונן את המסך בצורה כלשהיא?

• הוסף לסימניות
טיפ לעכשיו אין לי, אבל טיפ לעתיד דווקא יש לי - מסך עם פאנל IPS טוב מחברה טובה. הוא יציג לך את הצבעים הכי קרוב למציאות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי ב;1555398:
תודה רבה!
חוץ מהדפוס עצמו,
איזה עוד הכנות אני יכולה לעשות בבית?
יש אפשרות לכוונן את המסך בצורה כלשהיא?

מירי יקרה! בהצלחה!!:)

ברשותך.. אני מצטרפת לשאלה..

אני עומדת לפני הדפסה לפרוייקט...

אי"ה מחר [ראשון] הכל אמור להיות מודפס- ויש הרבה צבע בתמונות- תמונות מאוד מורכבות [כרגע כל קובץ שוקל לפני שיטוח מעל 600 mb:eek:]
חשבתי לסגור ל-pdf ולסגור את הקבצים לדפוס דרך אינדיזיין- שם ההמרה של הצבעים נכונה כי זה תוכנה המיועדת לסגירה לדפוס.

אם יש למישהו עצות?

תודה!

• הוסף לסימניות
כשהסתיימה את עבודת הגמר שלי בפרוג,
הדפוס נתן לי הדפסת נסיון ושאל האם אני מרוצה.
כך יכולתי לבדוק האם הצבעים שבחרתי אכן יהיו אילו
שיראו בדפוס. שווה לפעמים לשלם על זה, באופן
חד פעמי.
אגב,
למסכים שונים יש צבעים שונים. בביתי יש מסכים שונים
(לילדי הבוגרים יש מחשבים משל עצמם שרכשו בכספם).
למסכי סינטיק יש צבעים יותר אמיתיים. ז.א.
יותר קרובים למה שתראו בדפוס.

• הוסף לסימניות
בעיה בעיה בעיה.
אם יש לך סינטיק או מסך עילית הגוונים בדר"כ תואמים.
אם לא, אין ברירה אלא לנסות להדפיס דף בדפוס לראות איך זה יוצא ומשם להתקדם.
בדפוסים גדולים אין הבדל משמעותי בין דפוס לדפוס, ואם זה קריטי אפשר לחפש דפוס על פי סוג המכונה.

• הוסף לסימניות
אם את מפחדת שהצבעים יצאו אפרוריים בהדפסה, תבדקי שהם רווים מספיק ולא קרובים לאפור.
את יכולה לשים על הכל בפוטושופ שכבה של סטריישן, ולהוסיף רוויה לצבעים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה