מה עושים עם שאריות מרק עוף?

• הוסף לסימניות
יום חמישי... נשאר לי סיר מרק עוף עם ירקות
לא רוצה לזרוק, יש בו הרבה עוף...
מה אפשר לעשות איתו? אולי קציצות? אשמח לרעיונות

• הוסף לסימניות
1. להקפיא
ב. לפרק את העוף והירקות לחתיכות, להוסיף ביצים, פ. לחם, ותבלינים. ולאפות פשטידה מעולה לשבת.

• הוסף לסימניות
אני מפרקת את העופות מהעצם.
חותכת לחתיכות קטנות.
מטגנת בצל במחבת, מוסיפה את חתיכות העוף, מתבלת. (אפשר להוסיף גם שאריות בשר).

זה בעצם יכול להיות מילוי לבלינצ'ס, פחזניות וכו'.
או, כרוטב - מוסיפה קצת מים ואבקת רוטב פטריות, קצת יין אפשר וכד'.
ואת זה אני שמה על בלינצ'ס, פחזניות, וכד'.

את יכולה בשלב ראשון רק לפרק מהעצם ולהקפיא. וכשתרצי להשתמש תגמרי את הבישול עם בצל וכו'. זה גם ירענן אותו חזרה.

אם המים של המרק צחים. את יכולה לשמור את המים, ולהקפיא. זה בעצם ציר עוף. את יכולה להוסיף את זה לכל מאכל "בשרי" במקום להוסיף מים את מוסיפה ציר עוף, זה משדרג את הטעם בכמה רמות.

• הוסף לסימניות
אני מפוררת את העוף, מועכת את הירקות, מוסיפה ביצים, תבלינים, קצת פרורי לחם, קצת שמן ומערבבת לעיסת קציצות. יוצרים קציצות ומניחים על נייר אפיה, אופים בחום בינוני כ15 דקות כל צד. יוצא ממש טעים, כאילו הכניסו אבקת מרק עוף.

• הוסף לסימניות
מתאים לטחון ולהכין מנות, אם יש לך תינוק קטן או נכד חמוד :)
לא שעשיתי את זה פעם... כי אצלנו מפונקים! אבל בשביל המטרה הזו נראה לי בסדר...

• הוסף לסימניות
תודה רבה על כל הרעיונות המוצלחים אחד אחד!
אין לי מספיק מרק בשביל כל הדברים שאני רוצה להכין עכשיו ממנו ;)
ולדואגות, סיר המרק הוא מאתמול...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה