דרוש מידע מה עושים עם שוכר שביטל צ'קים?

• הוסף לסימניות
שוכר שכר מהוריי דירה ולפני כמה חודשים הוא עזב את הדירה (גם אז עשה הרבה צרות)
תכלס הוא השאיר חוב ענק של ארנונה חשמל ומים בלית ברירה הוריי פדו את הצ'ק פיקדון והוא ביטל אותם
לפי מה שאני ראיתי באתר כל זכות זה תהליך שיכול לקחת 8 חודשים
האם למישהו יש דרך קלה ומהירה יותר?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
זה גם לא כ"כ פשוט
עיקר השאלה עם אפשר לפנות להוצאה לפועל ולעשות את זה בצורה מהירה יותר?!

• הוסף לסימניות
מה העניין שלו לא לשלם?
יש לו טענות על ההסכם?
אין לו כסף?

• הוסף לסימניות
קודם כל תהיה רגוע.
לא סתם זה נקרא צ'ק בטחון.
כמעט אין אפשרות שלא לשלם צ'ק.
אפשר להפקיד צ'ק שחזר.
תפקיד את הצ'ק פעם נוספת.
יחזור תפקיד שוב.
יחזור תפקיד שוב.
בסוף אם לא ישלם תגבה דרך הוצאה לפועל.
תיתכן אפשרות של תשלום לגובה חובות (תתפלא אבל גם גמחי"ם של אנ"ש ובתי דינים עובדים עם גובה)
וגביית החוב.
תתייעץ עם בעלי גמ"ח כספים גדול או אנשי כלכלת משפחה כמו צבי סילבר ישראל גוטמן.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
לא אאכזב אותך, זה בדיוק מה שקרה לי,
אבל לפעמים יש דרך ארוכה שהיא קצרה, בגלל שמדובר בסכום נמוך (פחות מ10K) אין שום עו"ד שמתעסק בזה.
לכן מניסיון עצתי היא לפנות לרשות האכיפה והגביה, ולבקש מסלול מקוצר.
אני אסביר, מסלול מקוצר בא בדיוק לדברים כאלה, המעלות הם שאתה רק מביא את הצ'ק וזהו (חוץ ממילוי טופס או שנים) הם עושים את כל השאר, מסירת אזהרה, עיקולים וכו',
אז למה זה ארוך? בגלל שנותנים לחייב 3 חודשים לערר ואם הוא מערר אזז הולכים ביחד לרשם (עוד איזה חודשיים) וגם אח"כ מחכים חודשיים אם הוא הגיש ערעור, אבל בסופו של תהליך זה הכי מהיר ופרקטי,
מה שבטוח זה לא להלחץ, לדעת שזה ארוך, אבל בסוף מקבלים

• הוסף לסימניות
קודם כל תהיה רגוע.
אפשר להפקיד צ'ק שחזר.
תפקיד את הצ'ק פעם נוספת.
יחזור תפקיד שוב.
יחזור תפקיד שוב.
תיתכן אפשרות של תשלום לגובה חובות (תתפלא אבל גם גמחי"ם של אנ"ש ובתי דינים עובדים עם גובה)
וגביית החוב.
בהצלחה.
קודם כל תודה על המידע
אתה יכול לתת יותר פרטים על צבי סילבר וישראל גוטמן?

• הוסף לסימניות
קודם כל תהיה רגוע.
אפשר להפקיד צ'ק שחזר.
תפקיד את הצ'ק פעם נוספת.
יחזור תפקיד שוב.
יחזור תפקיד שוב.
וגביית החוב.
בהצלחה.
אבל הצ'ק מבוטל,זה לא שאין כיסוי

• הוסף לסימניות
לא אאכזב אותך, זה בדיוק מה שקרה לי,
אבל לפעמים יש דרך ארוכה שהיא קצרה, בגלל שמדובר בסכום נמוך (פחות מ10K) אין שום עו"ד שמתעסק בזה.
לכן מניסיון עצתי היא לפנות לרשות האכיפה והגביה, ולבקש מסלול מקוצר.
אני אסביר, מסלול מקוצר בא בדיוק לדברים כאלה, המעלות הם שאתה רק מביא את הצ'ק וזהו (חוץ ממילוי טופס או שנים) הם עושים את כל השאר, מסירת אזהרה, עיקולים וכו',
אז למה זה ארוך? בגלל שנותנים לחייב 3 חודשים לערר ואם הוא מערר אזז הולכים ביחד לרשם (עוד איזה חודשיים) וגם אח"כ מחכים חודשיים אם הוא הגיש ערעור, אבל בסופו של תהליך זה הכי מהיר ופרקטי,
מה שבטוח זה לא להלחץ, לדעת שזה ארוך, אבל בסוף מקבלים
ממה שכתוב באתר כל זכות זה שצריך לבוא באופן פיזי למשרדי הוצאה לפועל...
אתה לא הלכת?

• הוסף לסימניות
מה העניין שלו לא לשלם?
יש לו טענות על ההסכם?
אין לו כסף?
ביידיש קוראים לזה שלעפער (אחד שסוחב את הזמן)
גם בתור שוכר היו צריכים לרדוף אחריו עד ששילם...
זה לא נראה שאין לו, הוא חי רמת חיים לא רעה בכלל...

• הוסף לסימניות
ממה שכתוב באתר כל זכות זה שצריך לבוא באופן פיזי למשרדי הוצאה לפועל...
אתה לא הלכת?
הלכתי.
קבעים תור, נמצאים 5 דקות והולכים
אה נזכרתי, מקבלים קוד לאינטרנט משם אפשר לדעת הכל
אני אומר לך, חבל על הזמן בהתייעצויות אצל עו"ד קריאת מאמרים וכדו' אא"כ הוא חרדי והולכים לדין תורה או שיש לו טענות חזקות מאוד נגדכם
ואם הגעתם לרשם, תייג אותי ואתן לך הדרכה וטיפים

• הוסף לסימניות
במקרה שהצ'יק בוטל מה שנקרא נ.ה.ב (נתקבלה הוראת ביטול), טיפול דרך הוצאה לפועל ועו"ד לגביית חובות.
תהליך של כמה חודשים אלא אם השוכר נבהל מאיומי העו"ד.
אם הצ'ק סחיר (בלי למוטב בלבד) יתכנו אולי אפשרויות נוספות.
להבא- אגב, יש חברות ביטוח לתשלום דמי שכירות. בערך 100 ש"ח בחודש. במקומות בעייתים זה כדאי מאד.
אפשר גם אצל עו"ד מראש להשיג שטר אוואל מהשוכר שיפתור את הבעיות.

• הוסף לסימניות
מה זה נקרא
תייג אותי ואתן לך הדרכה וטיפים
איך מתייגים ולמה זה נחוץ

• הוסף לסימניות
מאירועים דומים שארעו בשכנותי
לפעמים מספיק רק להבהיר לשוכר בצורה ברורה ומעט קשוחה לאן הדברים יתגלגלו אם לא ישלם את חובו.
כולל: הוצאה לפועל או דין תורה או כל אמצעי מאיים אחר. תלוי כנראה בסוג האדם איתו מתעסקים.
מה שבטוח, השוכר צריך לדעת שאתם לא הולכים לוותר, ושישקול את צעדיו מכאן ואילך שוב...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה