עזרה מה עושים עם שכן שזורק עיתונים לפח

שים לב לא מדובר בעיתון חינמי אין פה גזל

אין כזה דבר הרב לא יכול להגיד לעשות דבר סזמן שזה לא נוגד את ההלכה
הלואי אצלנו מישהו היה מנקה ככה.. כמויות החינמונים והפלייארים באמת מטרידים כבר לפעמים

רק לא רשמת אם השכנים בבנין מסכימים עם הענין של הזריקה? לא נח להם עם זה? לא מענין אותם?
לא שנראה שזה מידי משנה לך... אבל סתם סקרנות

הלואי אצלנו מישהו היה מנקה ככה.. כמויות החינמונים והפלייארים באמת מטרידים כבר לפעמים

רק לא רשמת אם השכנים בבנין מסכימים עם הענין של הזריקה? לא נח להם עם זה? לא מענין אותם?
לא שנראה שזה מידי משנה לך... אבל סתם סקרנות
השכנים יודעים את שעת הזריקה והם מודים על כך

מה עושים לשכן שזורק את כל העיתונים לפח עיתוני פרסומת חינמונים
כל עיתון שמגיע מונח תוך זמן קצר בפח אשפה .
ניסינו הכל תלינו מדעה של גזל כמה פעמים וזה נתלש.
הוצאנו את העיתונים מהפח ולאחר כמה דקות (כחצי שעה שעה)
שוב בפח מתחת לזבל כדי של יכלו להשתמש ..
אני לא יודע איזה שכן זה כך שאני לא יודע למי להעיר אפילו.
בלת"ק
לנעול את תיבת הדואר

נערך לאחרונה ב:
מה עושים לשכן שזורק את כל העיתונים לפח עיתוני פרסומת חינמונים
כל עיתון שמגיע מונח תוך זמן קצר בפח אשפה .
ניסינו הכל תלינו מדעה של גזל כמה פעמים וזה נתלש.
הוצאנו את העיתונים מהפח ולאחר כמה דקות (כחצי שעה שעה)
שוב בפח מתחת לזבל כדי של יכלו להשתמש ..
אני לא יודע איזה שכן זה כך שאני לא יודע למי להעיר אפילו.
מצלמות ואח"כ תמונה שלו עם המילה "גנב" בגדול

מצלמות ואח"כ תמונה שלו עם המילה "גנב" בגדול
רק תיזהר זה לשון הרע בעייניך
וביזוי יהודי בעייני כולם
על זה צריך לשאול רב האם מותר
כי זה יותר גרוע מלזרוק את כח הפרסום וכדו' לפח

יאווו חד משמעית!!
לא יודעת אם התכוות ברצינות או בצחוק.
אבל בחיים אל תהיו אלה שעושים רע למשהו! סתם תתחרטו על זה!
וזה שזורקים את העיתון לפח, זה מבאס ממש. אבל להפיץ על יהודי לשוהר ולגרום לו לצער זה יותר מבאס למעלה.
יש מספיק דרכים איך לסדר כאלה דברים. להיות בן אדם רע- זה לא דרך!!

אין מה לעשות זה בני ברק:devilish: אבל עדין אפשר לראות זמנים מדויקים שבהם הדבר מגיע והועד בית ימנה ילד לחלק לשכנים בבנין ב5 שקל ומי שלא רוצה יביא לקנאי

התחלת לחשוש :sne:
אין לי ממה

ואגב שאלתי רב אין שום בעיה הלכתית לזרוק
את כל החינמונים אפי' מיד שהמחלק מניח את זה
במידה והוא מניח את זה ברצפה ולא בתיבת דואר
או בכלי המיועד לזה אם יש בבנין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה