התייעצות מה עושים שהאופטיקה לא מוכן לתת את תוצאות הבדיקה שהוא עשה?

• הוסף לסימניות
שלום
מה עושים שהאופטיקה לא מוכן לתת את תוצאות הבדיקה שלהם וזה נגד החוק כמבואר כאן:

החוק החדש שמבטיח שתוצאות בדיקת הראייה שלך תהיה בידך

ביצעת בדיקת ראייה, קיבלת המלצה לשינוי המשקפיים, אולי המלצה להחלפת המספר
והאופטומטריסט סירב לתת לך את תוצאות הבדיקה שלך?

לא עוד!
תיקון לחוק האופטומטריה שאושר ונכנס לתוקפו החל מ 1.1.2019
מחייב את בעל העסק אשר בו בוצעה בדיקת הראייה למשקפיים או לעדשות מגע לתת את תוצאות בדיקת הראייה לנבדק.

אחרי שנים של מאבק ומאז שיצא חוק העיסוק באופטומטריה ב1991 התווסף סעיף לחוק. מטרתו של סעיף זה להגן על זכותו של הנבדק להחזיק בתוצאות בדיקת הראייה שלו. כך יוכל אדם לבחור את האופטומטריסט הבודק אותו ולבחור בנפרד את המקום בו ירצה לבצע את המשקפיים/ לרכוש את עדשות המגע שלו ולא יהיה מחוייב לקנות את המשקפיים אצל בעל המקצוע שבדק אותו. עד היום התקשו המטופלים לקבל את תוצאות הבדיקה ולקנות היכן שירצו.

• הוסף לסימניות
אם כך אומר החוק, ניגשים עם הנוסח הכתוב ומבקשים למלא אחר החוק.
אם לא נענים, מאיימים בתביעה משפטית.

• הוסף לסימניות
בכדי שלא ילכו עם תוצאות הבדיקה שלהם שבוצעה ע"י אופטמטריסט מומחה לאופטיקות המתחרות....

• הוסף לסימניות
המועצה הישראלית לצרכנות.
כאן ניתן להגיש תלונה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מוזר, אני עשיתי לבת שלי בדיקה בעינית+קנית משקף, ביקשתי את המרשם על מנת לקבל החזר מקופ"ח, קיבלתי בשמחה

• הוסף לסימניות
מוזר, אני עשיתי לבת שלי בדיקה בעינית+קנית משקף, ביקשתי את המרשם על מנת לקבל החזר מקופ"ח, קיבלתי בשמחה
ברור כי ביקשת אותו לקופה תנסי לבקש עבורך ותראי מה התוצאות

• הוסף לסימניות
האם שילמת על הבדיקה?
אם קיבלת בדיקה חינם כי קנית משקפיים, אני לא בטוח שהחוק חל על זה.
אני מאמין שאם תשלם את המחיר של הבדיקה כמו שהיתה עולה לולא היית קונה משקפיים, לא תהיה שום בעיה לקבל את התוצאות.

• הוסף לסימניות
האם שילמת על הבדיקה?
אם קיבלת בדיקה חינם כי קנית משקפיים, אני לא בטוח שהחוק חל על זה.
אני מאמין שאם תשלם את המחיר של הבדיקה כמו שהיתה עולה לולא היית קונה משקפיים, לא תהיה שום בעיה לקבל את התוצאות.
תמיד יש אופציה לעשות בדיקה במחיר מלא ולקבל אותה אליך

• הוסף לסימניות
שלום
מה עושים שהאופטיקה לא מוכן לתת את תוצאות הבדיקה שלהם וזה נגד החוק כמבואר כאן:

החוק החדש שמבטיח שתוצאות בדיקת הראייה שלך תהיה בידך

ביצעת בדיקת ראייה, קיבלת המלצה לשינוי המשקפיים, אולי המלצה להחלפת המספר
והאופטומטריסט סירב לתת לך את תוצאות הבדיקה שלך?

לא עוד!
תיקון לחוק האופטומטריה שאושר ונכנס לתוקפו החל מ 1.1.2019
מחייב את בעל העסק אשר בו בוצעה בדיקת הראייה למשקפיים או לעדשות מגע לתת את תוצאות בדיקת הראייה לנבדק.

אחרי שנים של מאבק ומאז שיצא חוק העיסוק באופטומטריה ב1991 התווסף סעיף לחוק. מטרתו של סעיף זה להגן על זכותו של הנבדק להחזיק בתוצאות בדיקת הראייה שלו. כך יוכל אדם לבחור את האופטומטריסט הבודק אותו ולבחור בנפרד את המקום בו ירצה לבצע את המשקפיים/ לרכוש את עדשות המגע שלו ולא יהיה מחוייב לקנות את המשקפיים אצל בעל המקצוע שבדק אותו. עד היום התקשו המטופלים לקבל את תוצאות הבדיקה ולקנות היכן שירצו.
מאיפה הבאת את הציטוט הנ"ל?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה