מה עושים שהשכנים למעלה חושבים שהם גרים בקומת קרקע???

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
גם אני סובלת מתופעה דומה
נסיעות בבימבות (לא יודעת מי)
דפיקות של מכשיר קפיצה כזה על מקל בשבת בצהרים(ובכל השבוע כמובן)
רעש נוראי מהמרפסת הממוקמת מעל חדר השינה שלי
קדיחות ב-12 בלילה
דפיקות פטיש בכל שעות היממה (מה דופקים עם פטיש על הרצפה?)
ואין להם ילדים קטנים
זו פשוט חוסר התחשבות.
אותם אנשים גם לא יתבלבלו לזרוק לך טיטולים למרפסת, בדלי סגריות ואת הסוף של הקפה על המזרונים שהוצאת להתאוורר...

הם גרים על אי בודד אפילו לא בוילה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב103;2233611:
גם אני סובלת מתופעה דומה
נסיעות בבימבות (לא יודעת מי)
דפיקות של מכשיר קפיצה כזה על מקל בשבת בצהרים(ובכל השבוע כמובן)
רעש נוראי מהמרפסת הממוקמת מעל חדר השינה שלי
קדיחות ב-12 בלילה
דפיקות פטיש בכל שעות היממה (מה דופקים עם פטיש על הרצפה?)
ואין להם ילדים קטנים
זו פשוט חוסר התחשבות.
אותם אנשים גם לא יתבלבלו לזרוק לך טיטולים למרפסת, בדלי סגריות ואת הסוף של הקפה על המזרונים שהוצאת להתאוורר...

הם גרים על אי בודד אפילו לא בוילה...

ווואווו איזה מעצבן:eek::eek::eek:
אבל פריירים לאומת השכנים שלנו:
דקה אחרי שמנקים את החצר, רואים סיגריות ומשחקים על הרצפה.
או כל מיני חיתולים וחפצים, כאילו חסר לנו בבית....
קדיחות כל שני וחמישי.
פעם אחת כשניקינו לפסח, משום מה השכנים חשבו שעדן החלון של אחד החדרים שלנו, נהפך לפח :eek::eek::eek: (אנחנו גרים בקומת קרקע) ואז אנחנו מגלים שם פול שקדי מרק:(:(בנקיון פסח:mad::mad:
רעש כמעט כל שבת בצהרים....
ומוזיקה של פסנטר בחינם, טוב שלא בתשלום:p
ה' ירחם, צריך לזכור שזה חלק מהתיקון שלנו...
כמובן שאפשר לעשות השתדלות ולהתפלל שהמצב הזה יסתיים....:D:D:D

• הוסף לסימניות
אני עוקבת במתח אחרי האשכול, כדי לבדוק אם השכנה מתחתיי (שהיא ניקית מוכרת בפרוג), תתלונן...
מצד שני היא יודעת שגם אני כאן, אז אולי לא נעים לה לכתוב שאנחנו מרעישים :confused:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי קפלר;2234640:
אני עוקבת במתח אחרי האשכול, כדי לבדוק אם השכנה מתחתיי (שהיא ניקית מוכרת בפרוג), תתלונן...
מצד שני היא יודעת שגם אני כאן, אז אולי לא נעים לה לכתוב שאנחנו מרעישים :confused:

ב"ה

בדיוק בשביל זה היא שלחה אותי כדי להתלונן בשמה מבלי שהיא תצטרך להיחשף.

אבל נראה לי שזה כבר לא רלוונטי

=)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איטא;2233328:
מי אמר שאני גרה בחיפה?

נכתב ע"י איטא;2233921:
מעוניינים להחליף את דירתנו בחיפה משופצת וממוזגת
עם דירה בבני ברק
באזור ויזניץ - נדבורנה

את אמרת...

מה העניין לנסות להתחבא כשבאותו ערב כתבת את זה בעצמך?? (וזה לא פעם ראשונה...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גילול;2234691:
את אמרת...

מה העניין לנסות להתחבא כשבאותו ערב כתבת את זה בעצמך?? (וזה לא פעם ראשונה...)

קודם כל ההודעה השניה היתה יום אחרי,

דבר שני, אין לי שום עניין להתחבא, אלא רצון לדעת מי זו אותה אחת שנראה מתגובתה שהיא מכירה אותי:):)

ותודה על הטפת המוסר:mad::(:rolleyes::cool:

• הוסף לסימניות
אני כל הזמן אומרת לילדים שלי שמזל שאין לנו שכנים מלמטה כי אחרת ברור לי שהם היו מתלוננים נורא...
בקומה מעלי גרה משפחה עם חמש בנים ג'ינג'ים שובבים אבל ב"ה הרעש מוגבל לשעות הסבירות שבהם גם אני ערה ולא ברמה שזה מפריע לי לישון או משהו כזה.
בשעות שהם מרעישים זה נבלע ברעש שאצלנו יש...

• הוסף לסימניות
אני גדלתי בבית עם 10 אחים (בנים..) מתחתינו גרו זוג מבוגרים וההורים כמובן לא הרשו לנו לשחק בכדור, בימבות 5 אבנים וכו'...
מדי פעם כשמישהו הצליח לפלח 5 אבנים ועלה למיטה לשחק ובטעות 1 נפל על הריצפה אז השכנה עלתה ובקשה את ה5 אבנים ו..היא קבלה. אחרי כמה שנים היא החליטה שנמאס לה לאסוף (והילדים גדלו) היא החזירה שקית עם 70 (!!) אבנים...
כשביתה הגיע לחופשת לידה היא התקשרה לאימי ובקשה ש'כמה ימים' לא נזיז כסאות למען היולדת....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אספרסו;2234964:
אני גדלתי בבית עם 10 אחים (בנים..) מתחתינו גרו זוג מבוגרים וההורים כמובן לא הרשו לנו לשחק בכדור, בימבות 5 אבנים וכו'...
מדי פעם כשמישהו הצליח לפלח 5 אבנים ועלה למיטה לשחק ובטעות 1 נפל על הריצפה אז השכנה עלתה ובקשה את ה5 אבנים ו..היא קבלה. אחרי כמה שנים היא החליטה שנמאס לה לאסוף (והילדים גדלו) היא החזירה שקית עם 70 (!!) אבנים...
כשביתה הגיע לחופשת לידה היא התקשרה לאימי ובקשה ש'כמה ימים' לא נזיז כסאות למען היולדת....

אני לא חושבת שאני עשויה מצמר גפן.
כן אני חושבת שזה מוגזם ואין להם 10 ילדים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אספרסו;2234964:

אז תחשבו מה אנחנו סובלים:mad::mad::mad:
כמה משחקים ושטיות זורקים לנו, לחצר:(:(:(:(
שכנים.......:p

• הוסף לסימניות
שהיינו בחג אצל סבי וסבתי שגרים בקומה אחרונה בבנין ישן, הם כבר הלכו לישון ולפתע דפק השכן מלמטה ואמר שמרעישים, התפלאתי כי הבית היה שקט דממה.
בכל מקרה לבסוף התברר שזה הנידנוד של המיטת תינוק... כיון שאנו גרים בקומה ראשונה אף פעם לא שמנו לב שזה רעש שיכול מאד להפריע.
הוא על כל פנים כעס מאד וניתק לנו את האור כנקמה (ליומיים: חג + שבת...)
בכל מקרה לפעמים רעש נגרם באמת מחוסר מודעות

• הוסף לסימניות
כשאין ואהבת לרעך כמוך הכול קורה
השאלה מה עושים עם כזה דבר
מבחינה הלכתית זו עבריה?????? ששכן עושה רעש כל הזמן קופצים רוקדים ואנשים לא צעירים מתחתם ואם מירים להם עושים בכונה ללא הפסקה

• הוסף לסימניות
מה ששנאוי עליך אל תעשה לחבריך זה ענין של מידות טובות או לצערינו רעות מאד

• הוסף לסימניות
האם מומלץ בגלל זה לעשות בידוד רצפתי מיוחד למנוע רעש?

כשהשכן מתחתי בא בשבת וביקש שקט... ניצלתי את ההזדמנות ושאלתי על כל השנה והשבוע... ואמר שלא מפריע... וסיכמנו שאם יפריע הוא יגיד

• הוסף לסימניות
:(:(:(:(:(:(

יש מעלי שכנים מאוד נחמדים
משפחה עם כמה ילדים חמודים
אבל
מהשעה 1 בצהריים עד 2 בלילה
כול הזמן יש רעשים נוראיים
גרירות דפיקות הזזות ולא יודעת מה
ככככככככלללללללללל הזמן
אין בכלל אפשרות שלחשוב לנוח בצהריים
פעם אחת ביום שישי בשעה 4 אחרי ניסיונות של שעה לישון משהו
זה כבר לא היה נורמלי
והתקשרתי כדי לבקש שיעשו איתנו שעת חסד כדי שנוכל לנוח
והגברת בטוב ללב לא מבינה בכלל על מה אני מדברת:(:(:(:(:(:(

והיא אומרת לי שזה מאוד מוזר שאני שומעת רעשים כי היא
לבד בבית
:(:(:(:(:D:D:D:D:mad::p:(:(:(:(:(:(:D:D:mad::p:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

וכמובן שגם בשבת בצהריים היינו בניסיונות שינה...................

מה עושים?????????????????

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
בלת"ק
אנחנו גרים בקומה אחרונה, ושומעים המון רעשים וגרירות
יש בניינים שמשהו בבידוד הפוך - והרעשים עולים כלפי מעלה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אפשר לקנות בטמבור גומיות ששמים מתחת הכיסאות והשולחנות ואז אין רעש
ואולי אפשר גם לבקש מהם שיקנו שטיח גדול לבית......... (או שתתנו להם מתנה)

• הוסף לסימניות
אין בכלל אפשרות שלחשוב לנוח בצהריים
פעם אחת ביום שישי בשעה 4 אחרי ניסיונות של שעה לישון משהו
זה כבר לא היה נורמלי

מה עושים?????????????????

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
אטמי אוזניים יעזרו לישון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה