מה עושים?

• הוסף לסימניות
במעקב אחרי פריט שהוזמן מנקסט די ממזמן
זה התוצאה
קרה לכם פעם? מה הסיבה? למה זה נתקע שם?
מידע על פריט דואר רשום:

דבר הדואר האמור הגיע ליחידת הדואר המרכזית אשר בבני ברק בתאריך 09/11/2014 ונוכח מידותיו ו/או משקלו יועבר אל יחידת הדואר **** לצורך מסירתו שם.

• הוסף לסימניות
ודאי, תמיד.
זה קודם מגיע לשם, ואח"כ זה מגיע ליחידה שלך,
בטח מחר/תיים יהיה כתוב שזה כבר ביחידת דואר שלך.

• הוסף לסימניות
ועדיין לא קיבלת הודעה על דבר דואר שהגיע אלייך?

• הוסף לסימניות
לא
זה כבר תקוע שם שבועים
מה נאבד לו ביחידה המרכזית

• הוסף לסימניות
זה כבר באמת מעניין
בד"כ יום-יומיים זה רשום
ואח"כ מגיעה הודעה על דבר דואר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קשר כשר;1433406:
זה כבר באמת מעניין
בד"כ יום-יומיים זה רשום
ואח"כ מגיעה הודעה על דבר דואר

לכן אני שואלת
אם נתקלתם בזה פעם

• הוסף לסימניות
לפי השיבושים האחרונים בדואר כתוצאה מהשביתה זה בחלט יכול להיות, נסו לברר על זה בדואר.

• הוסף לסימניות
אפשר ללכת עם ת.ז. ומס' החבילה לדואר ולבקש.
הרבה פע' זה פשוט נשכח או אבד...

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול
קרה לכם פעם שנרשם לי פריט זה נשלח משבדיה כמעט לשבועיים למישו יש מושג כמה זמן זה יכול להתעקב כך?

• הוסף לסימניות
לי יש הזמנה מה- 6/11 שרשום עליה עדיין ככה.

• הוסף לסימניות
מבאס מאד
הזמנה של נעליים
ביינתים הם עדיין עם סנדלים גם בימים הגשומים לא חשבתי שהתעקב כך..

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לשלוח חבילה בדואר רשום וללכת לקחת אותה בלי ת"ז?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מפרגנת;1433482:
קופצת על האשכול
קרה לכם פעם שנרשם לי פריט זה נשלח משבדיה כמעט לשבועיים למישו יש מושג כמה זמן זה יכול להתעקב כך?

לי זה רה כשהזמנתי מעל 250 שח ונתקע במכס.במשך חודש וחצי הופיע לי שהפריט נשלח משבדיה.
ורק בשיחה מול המודיעין המרכזי קבלתי פרטים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asf;1433566:
יש אפשרות לשלוח חבילה בדואר רשום וללכת לקחת אותה בלי ת"ז?

בשום אופן לא יתנו ...
במצב כזה כל אחד יוכל לקחת את החבילה שלך.

• הוסף לסימניות
אם יש עיכוב אז רב הסיכויים (אם לא כל) שהם כן יתנו.
(לפי הניסיון הלא קטן שיש לי עם זה)

• הוסף לסימניות
בדיוק השבוע זה קרה לאחיותי, שתיהן הזמינו חבילה באותו יום ואחת היה כתוב שזה כבר הגיע ואצל השניה כמה ימים אח"כ עוד היה באותו נקודה ( הפריט נשלח משבדיה....) כל יום בדקתי לה ולא היה שינוי עד שהחליטה ללכת לסניף הדואר שלה עם מספר הפריט ולבדוק שם וזה אכן שכב שם כבר כמה ימים.
כנראה שיש איזשהי בעיה בעידכונים לאחרונה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מקופלת;1433627:
בשום אופן לא יתנו ...
במצב כזה כל אחד יוכל לקחת את החבילה שלך.

אז מה יכול לעשות חוצניק שרוצה לקבל חבילה בדואר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה