מה עושים?

• הוסף לסימניות
נעלמה לי מדפסת PDF בישומי אופיס.
קבצי PDF נמצאים ונפתחים אבל בישומי אופיס אין אפשרות להדפיס.

• הוסף לסימניות
באיזה מדפסת PDF השתמשת ? של איזה תוכנה ?
האם היא נמצאת ברשימת המדפסות "התקנים ומדפסות"?

• הוסף לסימניות
איך אני בודקת?

• הוסף לסימניות
חפשי "התקנים ומדפסות " בחיפוש ווינדוס וצלמי את המסך של ההתקנים

• הוסף לסימניות
זהו שההתקן בכלל לא נמצא וכשאני מנסה להוסיף זה מה שאני מקבלת

• הוסף לסימניות
הנה

קבצים מצורפים

• לכידה77.JPG
    KB 19.9 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
צריך להפעיל את השירות print spooler.
ניתן להפעיל ע"י כניסה להתחל> לכתוב 'שירותים' ושם לחפש את השירות הנ"ל ולהפעיל.
כמו"כ, ניתן לדרך שורת הפקודה:
לרשום בהתחלה net stop spooler
אנטר
ואח"כ לרשום
net start spooler
אנטר.

• הוסף לסימניות
האם ניסית להפעיל מחדש ועדיין הבעיה קורית?

• הוסף לסימניות
:(

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 21.9 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
הפעילי את שורת הפקודה כמנהל, עייני בחתימה שלי.

היכנסי ל"הוספה הסרה של תוכניות" (עייני בחתימה שלי כדי להגיע לשם), וצלמי את רשימת התוכנות, את כולם, אני רוצה להבין באיזה מדפסת של איזו תוכנה את משתמשת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה