מה עושים?

• הוסף לסימניות
ההודעה הזו כל הזמן קופצת לי כשהאאוטלוק פתוח, לא עוזרת הכנסת הסיסמא.

קבצים מצורפים

• הודעת שגיאה.jpg
    KB 39.2 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
לעזוב את האקספרס...
גם לי זה הציק תקופה, יחד עם עוד באג שם עד שעזבתי אותו סופית לאאוטלוק.

• הוסף לסימניות
עזבתי את האקספרס לטובת האאוטלוק של מייקרוסופט, וזה לא עוזר לי.

• הוסף לסימניות
תבדקי את ההגדרות שלך, בד"כ זה קורה כשהסיסמה או היוזר ניים לא נכונים ויש בהם שגיאה.
את יכולה גם לבדוק מול השרת שלך אם יש לך שגיאה בהגדרות השרת יוצא ושרת נכנס.

• הוסף לסימניות
עדיין לא הסתדרתי, לא רואה בעיה בהגדרות,
מה עוד יכול להיות??

אני יומיים עם ג'ימייל ומשתגעת, לא מתחברת בכלל, חייבת לחזור לאאוטלוק.

• הוסף לסימניות
איך?
יש לי את אותה הבעיה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי ו.;603473:
תודה, הסתדרתי!
הסתדרתי כלומר יש לך את דרך הפיתרון לספר לנו...
או שהכוונה הסתדר מאליו ?

• הוסף לסימניות
מחקתי את האפשרויות של העברת דואר מגי'מייל לאאוטלוק ולהיפך והגדרתי מחדש.

• הוסף לסימניות
כל הכבוד

למדת להסתדר נכון שזה לא כואב....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי ו.;603269:
אני יומיים עם ג'ימייל ומשתגעת, לא מתחברת בכלל, חייבת לחזור לאאוטלוק.
למה משתגעת??
אני חושבת שרוב האוכלוסיה משתמשת בג'ימייל ומבסוטה, זה נשמע כאילו זה עושה לך רע, למה?:eek::rolleyes:;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה