כללי מה עושים???

• הוסף לסימניות
תמיד ידעתי שיום אחד זה יבוא, והנה זה בא...

מזה כחצי שנה אני מכין קליפים פירסומיים למסכי חוצות לחברה ידועה בתחומה, עד היום הכל עבר בשלום מבחינת צניעות, הרי כולנו יודעים שהתמונות שיש בפרסומות זה לא לבקשת הלקוח, אלא המפרסם מחליט מה לשים, אז כמובן ששמתי רק דברים המותרים.

אבל היום לראשונה, הגיעו אליי עם חומר ל'סלון לתיסרוקות', כולנו מבינים שבתמונות לא רואים לא סלון ולא נעליים..., הביאו לי קטלוג שלם שמתוכו מסומן כמה תמונות לבחור ואותם לשים בקליפ.

השאלה היא מה עליי לעשות? גם מהבחינה ההלכתית, שהם יפרסמו את זה. וגם מהבחינה המצפונית שאני עושה כאלו דברים, מהבחינה המצפונית אולי הייתי מסתדר, להעביר למישהו אחר שיעשה את זה, בכיף אני מוותר על הכסף מהקליפ הזה, (אני מקבל פֶּר קליפ), אבל השאלה מהבחינה ההלכתית.

או אולי לנסות לשכנע אותם שאפשר קליפ עם תמונות אחרות?

מה אתם הייתם עושים?

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת אם זה לא שאלת רב ?

• הוסף לסימניות
לדעתי, להיות דוגרי ולומר שיש בעיה לפי ההלכה, מנסיון תמיד יכבדו אותך על עמדתך שאתה נאמן להלכה ולעקרונות ולא לכסף.
בהחלט אפשר לנסות למצוא מוצא בתמונות צנועות ואם יתעקשו, אז שאל רב.

• הוסף לסימניות
הייתי אומרת להם על התמונות!
בטוח לא תפסיד מזה!

• הוסף לסימניות
מדובר בחברת 'כנען', הם לא מבינים בכלל שיש כאן בעיה.

ניסיתי להסביר להם שהתושבים ידאגו להסיר את זה עוד באותו יום, והם פשוט לא הבינו אותי למה זה לא טוב...:(

נכתב ע"י מעיינות21;72485:
הייתי אומרת להם על התמונות!

???

• הוסף לסימניות
כולי פלא איך עברת את הקיץ בשלום!
והאמת זה בעיה קשה שכל מי שעובד עם חילוני נתקל בה מתי שהוא.
אם היה לזה תשובה פשוטה...

• הוסף לסימניות
גם אם לא תצליח לשכנע אותם לשנות את התמונות - אתה מבחינתך יכול לומר להם שאין לך אפשרות להכין קליפ עם התמונות הללו.
לי אירע מקרה דומה עם פרסום, הכנתי ללקוח פרסומת והוא אמר שיביא לי תמונה לשלב בפרסום. התמונה שהגיעה היתה לא צנועה בלשון המעטה... היו לנו הרבה ויכוחים בענין (הבנ"א דתי!) - הוא טען לי שבמילא זה יתפרסם עם התמונה, אז מה זה משנה מי מכין את הפרסום???? אבל אני התעקשתי מאד והוא נאלץ לפנות למישהו אחר שיכין לו את זה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אביגדור;72486:
מדובר בחברת 'כנען', הם לא מבינים בכלל שיש כאן בעיה.

ניסיתי להסביר להם שהתושבים ידאגו להסיר את זה עוד באותו יום, והם פשוט לא הבינו אותי למה זה לא טוב...:(

???

בכנען לא הבינו אותך?
מוזר, כי אני עשיתי למכון כושר פרסומת,
ולפני שהם ראו את הגרפיקה הם הזהירו אותי,
שאם יש שם תמונות של נשים וכו' אין להם כל אחריות על המודעות - - -

באיזה איזור זה מתפרסם?

• הוסף לסימניות
אשדוד ואולי גם בראשל"צ.

אולי הסרטים זה מחלקה אחרת???

• הוסף לסימניות
גם אני התעסקתי עם כנען, אמנם בתחום פרסום ע"ג רכבים. היה נראה שהם מאד מבינים..
("שלא יגרדו את זה אחרי שעתיים...")
בכ"א אני לא הייתי מוציעה מתחת ידי עבודה שיכולה להכשיל גם עם זה היה גורם להפסד כספי!
אך הייתי בפרוש מנסה להסביר את עמדתי בצורה שתהיה שווה להם. הפסד קליינטים וכד'

• הוסף לסימניות
אני מניח שיש להם עוד אחד שמעצב להם קליפים.

אמור להם שאינך מתערב בשיקוליהם ובפן ההלכתי או המוסרי, מאחר והצו ההלכתי לא מאפשר זאת הנך מרגיש שיהיה לך הרבה נקיפות מצפון על ביצוע העבודה ולא תוכל ליהיות רגוע עם זה לכן אתה מראש מבקש את סליחתו, ומבקש ממנו שאת סוג העבודות האלו יעביר למישהו אחר.
אבל בשאר עבודות תשמח לעזור לו תמיד בשמחה.

• הוסף לסימניות
אביגדור, תהיה חזק. כולנו איתך. לדעתי הכשלת רבים מישראל שווה לעוד הרבה עברות שלא היתה לך כלל שאלה על זה. אני מקווה שכשאגדל אדע גם לעמוד על המשמר ולא לעשות דברים כאלו.

• הוסף לסימניות
לגבי הדיון אם 'כענן' מבינים או לא; לכנען יש כמה וכמה סוכנים, כנראה יש מהם שמבינים ויש מהם שאינם מבינים.
לגבי עצם השאלה; אסור לך לעשות את זה וגם לא להעביר למישהו אחר, לך אסור לגלגל את זה, וכמובן להסביר להם שאינך מעונין לערוך קליף זה, בתקוה שיבינו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה