מה עושים?

• הוסף לסימניות
לאחר שיפוצים, הלכלוך וכו' רציתי לראות בית נקי ומצוחצח.
אך, הריצוף הלבן באמבטיה מתלכלך כל הזמן. יש עליו את סימני הנעליים שעברו עליו.
וזה בשעה שהבית נקי ואפילו אחרי שטיפה.
מה עושים?
(לא רציתי רצפה שחורה אפילו שאני יודעת שהלבן לא פרקטי.)
כבר חשבתי אולי חומר הניקוי נשאר על המרצפות מסוג זה ואח"כ רואים את הפסיעות. אולי צריך לשטוף רק עם מים?!
הבו עצה, קשה לי לראות את הרצפה מתלכלכת בכל פעם מחדש.

• הוסף לסימניות
כדי שיוכלו לעזור אולי יסייע אם תכתבי באיזה סוג ריצוף מדובר.

• הוסף לסימניות
אני יודעת שקרמיקה שנה ראשונה רק מים

• הוסף לסימניות
אולי ינחם אותך לדעת, יש לי ריצוף שחור באמבטיה, ונראה עליו כל כתם, גרגיר אבק ובעיקר כל טיפת מים! ממש לא פרקטי. כך שזה לא הצבע הלבן, הפתרון שלי הוא פשוט להעביר ניגוב עם סמרטוט אחרי כל שימוש באמבטיה.

• הוסף לסימניות
יש סימנים ככה סתם בדריכה יבשה, או כשיש טפטוף קל ונעל דורכת, אז הרצפה מקבלת כתמים אפורים מדריכה+לחלוחית?
אם התשובה לחציה השני של השאלה- חיובית. אז מומלץ לנגב היטב, ובשעת מקלחת לפרוס טוב את הוילון, ועל הרצפה לשים שטיחון לכל אורכו של האמבט. (או לחילופין מגבת ישנה וגדולה שתשמש כ"מגבת מדרך")

• הוסף לסימניות
בבית של אחת משכנותי בילדות לא היו נכנסים עם נעלים. היו מורידים אותם מיד בכניסה. הבית כמובן תמיד היה מצוחצח...

אולי תאמצי את הרעיון בחלקו, -לא נכנסים למקלחת עם נעלים...

• הוסף לסימניות
ז"א עסק למשועממים
או התעמלות סדירה.
יו... לא חשבתי שכך זה יהיה.
תודה בכל אופן!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mishehoo;662092:
בבית של אחת משכנותי בילדות לא היו נכנסים עם נעלים. היו מורידים אותם מיד בכניסה. הבית כמובן תמיד היה מצוחצח...
והבנין .....
כ"כ צורם לי אותם שכנים נקיים שאכפת להם רק מה קורה ממפתן הדלת של ביתם
זה שהבנין מאכלס את הנעלים / שקיות הזבל / וכד' שלהם - זה לא מפריע להם.

צל, בנוגע לריצוף,
אם הבעיה רק בחדר האמבטיה - יצאת בזול,
תשמחי שלא נפלת עם ריצוף לא פרקטי בסלון ...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה