מה עושים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רות מיכל;843815:
השאלה שצריכה להישאל כאן היא האם החברה הואילה להסיר את מירי מרשימת התפוצה שלה?
אם כן, הרי שזה ההישג הראשון.

החברה שמטרידה את מירי זה אול ג'ובס ולא גלאט ג'ובס...
אולי משהו כאן מכיר את מנכ"ל אול ג'ובס?

• הוסף לסימניות
מבלי לזלזל בעבודה הטובה ומלאת חסד שנעשה על ידי החברה - בקריאת התגובה הנ"ל עלה לי לראש ביטוי :"The road to hell is paved with good intentions" - "הדרך לגהינום רצוף בכוונות טובות".

וגם "המטרה לא מקדשת את האמצעים"

• הוסף לסימניות
דוקא אני מצאתי עבודה דרך גלאטג'ובס.
ואני עובדת בעבודה הזו כבר שנה וב"ה מאד מרוצה,
ומודה להם שהם היו השליחים הטובים שלי (כמובן שלא בחינם...;))
נו, מה לעשות.
אני מקוה שיפסיקו להטריד את מירי ודומיה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירוני;842410:
אני פעם פרסמתי מודעת דרושים באתר אחר לגמרי, וגלאט גובס ברוב חוצפתם פרסמו את המודעה בלי להתקשר אלי ולשאול את רשותי, אפ' לא ידעתי איך להוריד את זה משם.
הכי מעצבן שהם פרסמו את זה מלא זמן, אפילו כשזה היה לגמרי לא רלוונטי, (אולי זה עוד נמצא שם!)

עכשו אני מבינה למה הם מפרסמים כל יום שיש להם 5,000 משרות פנויות!!!
השתתפתי בסדנא למציאת עבודה דיברו מה הסיכויים הגבוהים והנמוכים למציאת עבודה המרצה אמרה שכל המקומות כמו גלאט ג'ובס או באתרים אחרים הם 8% סיכויים עקב פרסומות שכבר לא אקטואליות וכו' וההיפך 24% סיכויים למצוא עבודה זה ע"י להתקשר או לגשת למקומות להציג את עצמנו.
לענין זה שגלאט ג'ובס מפרסמים דברים בלי שביקשת אספר לך שמתווכי דירות עושים את זה גם. אנשים פרטיים מפרסמים על דירה הם לוקחים את הפרטים ומפרסמים וכאן החוצפה יותר גדולה, יש הרבה שמחפשים ללא תיווך כדי לחסוך בעלויות וכששומעים שזה תיווך נרתעים והפרסומת היתה בכלל ממישהו פרטי. הם גורמים נזק לפרטי שלא מוצא שוכר

• הוסף לסימניות
גם חברת אול גובס עושים אותו דבר, אבל אני הייתי מצפה מחברה חרדית כמו גלאט גובס לעזור לאנשים אחרים בצורה הוגנת, ולא לבלבל לאנשים אחרים את השכל...

על השאלה איך הם מפרסמים בלי רשות הוא לא ענה...

• הוסף לסימניות
אם מפרסמים כאן באתר, הכי טוב זה לא לשים מס' טלפון, אלא לבקש לפנות באישי.

• הוסף לסימניות
פרסמתי פה לפני חצי שנה, על מזכירה שהייתי צריכה.
עד היום(!!) מגיעים אלי מיילים מאולגו'בס.
ולא פעם, ולא פעמיים - ביקשתי מהם להסיר, ולומר להם שזה לא רלוונטי.....
המזל שלי - שזה לא למייל האישי שלי, אלא של המשרד.
אבל קשה מאוד ל"הוריד" אותם מהווריד....

• הוסף לסימניות
להלן התייחסות מנכ"ל גלאט ג'ובס לדברים שנכתבו כאן:

ברצוני להגיב עניינית לכל התגובות באשכול הזה:

א. ראשית, ע"מ להעמיד דברים על דיוקם - מירי מתלוננת על כך שחברת אול ג'ובס היא זו שלא מורידה את המשרה שלה. לא חברת גלאט ג'ובס מאחר ואצלנו – המשרות נמחקות בו ברגע שמישהו מבקש להוריד אותן (בניגוד לאול ג'ובס). מספיק לשלוח מייל / פקס' או להתקשר ומיד מורידים את המשרה יתרה מכך – כיום (בניגוד ללפני כמה שנים) - אנו לא מפרסמים לפני שביקשנו רשות מהמפרסם!! מי שלא מאשר - המשרה איננה נכנסת.
ב. לגבי חוקיות העתקת משרות מאינטרנט - יש לדעת שהחוק מתיר להעתיק משרות ו/או ידע המפורסם באינטרנט באופן חופשי מאחר והמידע הזה ממילא חשוף לכל העולם כולו, כך שמי שמפרסם משרה או כל מידע אחר באינטרנט - שלא יבוא בטענות לאף אחד מדוע המידע שלו עבר לאתר אחר. החוק בפירוש מתיר לעשות זאת, ומאחר ואנו אנשים שומרי חוק – אנו נוהגים ע"פ החוק..
ג. חברת גלאט ג'ובס מאוד השתכללה במהלך השנים. שיטות העבודה פותחו וכיום אחוז גבוה מאוד (בין 85% ל- 90%) מהמשרות ה"ישנות" שלנו – אקטואליות, וזאת הודות לבדיקות רבות שאנו עושים באופן שוטף לכל המשרות. העדכונים השוטפים שאנו שולחים למנויים שלנו מכילים אך ורק משרות חדשות שנכנסו ב-3 ימים הסמוכים ליום שליחת העדכונים כך שמי שטוען שהרבה מהמשרות לא אקטואליות אינו אלא טועה ומטעה.
אגב, טיפ קטן: פעמים רבות קורה מעסיקים אומרים לאנשים שהמשרות לא אקטואליות בעוד שהן כן אקטואליות. יכולות להיות לכך מספר סיבות: א. ענה לכם הבן-אדם הלא-נכון (כגון הפקידה שאותה הולכים להחליף..), ב. התקשרתם בשעות מעצבנות (כגון מוקדם בבוקר או מאוחר בערב) ג. לא נשמעתם להם מספיק טוב בטלפון.
ד. לגבי כך שצריך לשלם על השירות, אם תעשו חשבון פשוט תראו שרק לעשות מנוי על העיתונים החרדיים בלבד (יתד, המבשר, המודיע, הפלס, משפחה, ועוד) ע"מ להגיע למשרות השונות הנמצאות שם – עולה בערך פי 6 מלעשות מנוי בגלאט ג'ובס וזה עוד לפני שדיברנו על עשרות שעות רבות שנחסכות ממחפשי העבודה בשיטוט באתרי האינטרנט השונים בחיפוש אחר משרות וזה עוד לפני שדיברנו על משרות רבות שנמצאות רק בגלאט ג'ובס או על אנשים שאין להם גישה לאינטרנט כלל, וזה עוד לפני שדיברנו על החיסכון הרב בזמן שנדרש לאסוף את כל המקומונים החינמיים ולעבור על כל המודעות הנמצאות שם בשביל למצוא את אותה משרה של גרפיקאית או מזכירה שמחפשים. כל התענוג הזה מוגש על מגש של כסף תמורת תשלום סימלי בהחלט. מי שרוצה לחסוך את התשלום הזה – מוזמן לעשות מנוי לכל העיתונים השונים (ולשלם על כך כ-300 ₪ בחודש..), לשוטט מדי יום כמה שעות באינטרנט ולקרוא את כל המודעות במקומונים השונים בשביל לחפש את המשרה שהוא מחפש..

בברכה, זאב
מנכ"ל גלאט ג'ובס​

• הוסף לסימניות
..כפילות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בנימין41;844299:

א. ראשית, ע"מ להעמיד דברים על דיוקם - מירי מתלוננת על כך שחברת אול ג'ובס היא זו שלא מורידה את המשרה שלה. לא חברת גלאט ג'ובס מאחר ואצלנו – המשרות נמחקות בו ברגע שמישהו מבקש להוריד אותן (בניגוד לאול ג'ובס). מספיק לשלוח מייל / פקס' או להתקשר ומיד מורידים את המשרה יתרה מכך – כיום (בניגוד ללפני כמה שנים) - אנו לא מפרסמים לפני שביקשנו רשות מהמפרסם!! מי שלא מאשר - המשרה איננה נכנסת.
ממש ממש לא נכון - אצלי בכל אופן לא התקשרו אלי לפני פרסום המודעה, ולא ניסו לקבל את רשותי, יום אחד מצאתי את עצמי עונה לטלפונים של מחפשות עבודה שהיגעו אלי דרך גלאט גובס.
ב. לגבי חוקיות העתקת משרות מאינטרנט - יש לדעת שהחוק מתיר להעתיק משרות ו/או ידע המפורסם באינטרנט באופן חופשי מאחר והמידע הזה ממילא חשוף לכל העולם כולו, כך שמי שמפרסם משרה או כל מידע אחר באינטרנט - שלא יבוא בטענות לאף אחד מדוע המידע שלו עבר לאתר אחר. החוק בפירוש מתיר לעשות זאת, ומאחר ואנו אנשים שומרי חוק – אנו נוהגים ע"פ החוק..
ג. חברת גלאט ג'ובס מאוד השתכללה במהלך השנים. שיטות העבודה פותחו וכיום אחוז גבוה מאוד (בין 85% ל- 90%) מהמשרות ה"ישנות" שלנו – אקטואליות, וזאת הודות לבדיקות רבות שאנו עושים באופן שוטף לכל המשרות. העדכונים השוטפים שאנו שולחים למנויים שלנו מכילים אך ורק משרות חדשות שנכנסו ב-3 ימים הסמוכים ליום שליחת העדכונים כך שמי שטוען שהרבה מהמשרות לא אקטואליות אינו אלא טועה ומטעה.
המשרה שאני פרסמתי כבר לא היתה אקטואלית כשגלאט גובס פרסמו את זה...
אגב, טיפ קטן: פעמים רבות קורה מעסיקים אומרים לאנשים שהמשרות לא אקטואליות בעוד שהן כן אקטואליות. יכולות להיות לכך מספר סיבות: א. ענה לכם הבן-אדם הלא-נכון (כגון הפקידה שאותה הולכים להחליף..), ב. התקשרתם בשעות מעצבנות (כגון מוקדם בבוקר או מאוחר בערב) ג. לא נשמעתם להם מספיק טוב בטלפון.
ד. לגבי כך שצריך לשלם על השירות, אם תעשו חשבון פשוט תראו שרק לעשות מנוי על העיתונים החרדיים בלבד (יתד, המבשר, המודיע, הפלס, משפחה, ועוד) ע"מ להגיע למשרות השונות הנמצאות שם – עולה בערך פי 6 מלעשות מנוי בגלאט ג'ובס וזה עוד לפני שדיברנו על עשרות שעות רבות שנחסכות ממחפשי העבודה בשיטוט באתרי האינטרנט השונים בחיפוש אחר משרות וזה עוד לפני שדיברנו על משרות רבות שנמצאות רק בגלאט ג'ובס או על אנשים שאין להם גישה לאינטרנט כלל, וזה עוד לפני שדיברנו על החיסכון הרב בזמן שנדרש לאסוף את כל המקומונים החינמיים ולעבור על כל המודעות הנמצאות שם בשביל למצוא את אותה משרה של גרפיקאית או מזכירה שמחפשים. כל התענוג הזה מוגש על מגש של כסף תמורת תשלום סימלי בהחלט. מי שרוצה לחסוך את התשלום הזה – מוזמן לעשות מנוי לכל העיתונים השונים (ולשלם על כך כ-300 ₪ בחודש..), לשוטט מדי יום כמה שעות באינטרנט ולקרוא את כל המודעות במקומונים השונים בשביל לחפש את המשרה שהוא מחפש..

בברכה, זאב
מנכ"ל גלאט ג'ובס​

****8

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רות מיכל;843815:
השאלה שצריכה להישאל כאן היא האם חברת אולג'ובס הואילה להסיר את מירי מרשימת התפוצה שלה?
אם כן, הרי שזה ההישג הראשון.
כנראה שכן כי הטלפונים פסקו
כתבתי להם על הדיון המתנהל כאן בתוספת קריקטורה מהירה וזה עבד.

ולצורך הבהרה, אם לא מספיק היה ברור מדברי, אכן התלוננתי על אולג'ובס,
בסיפור שלי אין שום קשר לגלאט ג'ובס.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בנימין41;844299:

בברכה, זאב
מנכ"ל גלאט ג'ובס​

ומה עם משרות המתפרסמות בפורום סגור, לאנשי מקצוע מתחום מסויים, שיש צורך להרשם אליו במיוחד?
האם גם משם החוק מתיר לאסוף? (אולי כן, באמת אין לי מושג)
כי פרוג זה לא "תפוז", זה פורום שממש לא פתוח לקהל הרחב, ומי שמפרסם כאן עושה זאת על דעת שגולשי פרוג יפנו אליו, ולא כל מאן דבעי.

• הוסף לסימניות
אנו לא מפרסמים לפני שביקשנו רשות מהמפרסם!! - נכתב ע"י גלאט ג'ובס,
רק אני קבלתי הודעה ש-מודעתכם התפרסמה ואם אינכם מעונינים תוכלו לפנות אלינו ולבקש ביטול פרסום?...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חננוש;844079:
לסנן אותם כדואר זבל.

• הוסף לסימניות
הבהרה:

חלילה לי לזלזל בעבודת הקודש של "גלאט ג'ובס". כפי שהמנכ"ל כתב בעצמו זה ארגון שעוזר להרבה מאוד מאנ"ש למצוא עבודה.

הנושא שהעליתי הוא לקיחת פרטים על הצעות עבודה מאתר של פרוג, כשהמודעה הועלתה בקובץ שגלוי רק למשתמשים מחוברים.

הסיבה שהיא הועלתה בצורה הזו, כל אחד והסיבה שלו שלא רצו שזה יגיע אל מחוץ למשפחת פרוג.

ידוע לי על מקרה שאני מכיר אישית של פרסום מודעת דרושים כאן בפרוג, בצורה של קובץ שאינו פתוח לכלל הציבור. ופורסם בגלאט ג'ובס ללא רשות מהמפרסם, בוודאות.

ושוב אני יחזור ויאמר שאין בכוונתי לפגוע בעבודת הקודש שלהם, רק להעיר את תשומת לבם לנקודה הספציפית בלבד.

• הוסף לסימניות
הם כתבו שהם עושים עבודת קודש וכו' לעזור לאנשים למצוא פרנסתם...

רק תחשבו על אותם האנשים שנרשמו לשירות שלהם, מקבלים אלפי פרטים של משרות,

נושאים תפילה קצרה, מתקשרים בחרדת קודש,

מספר ראשון... "לא אקטואלי!" ניתוק.

הבא בתור... "בקשר לדרושים?" ניתוק.

מספר נוסף... "מאיפה בכלל הגעת אלי? מי החצוף שפירסם?" ניתוק.

מספר נוסף... "לא אקטואלי" ניתוק.

מספר נוסף... "אין לנו שום צורך. ונא לא לנסות שוב." ניתוק.

מספר נוסף... "אוף! עוד פעם הטרדנים האלו..." ניתוק.

רחמנות על אותם מחפשי עבודה. אני משערת לעצמי שהדימוי העצמי שלהם נמוך גם ככה, ואחרי כל שיחת טלפון מתסכלת כזו הוא יורד בעוד כמה מפלסים.

לדעתי אול ג'ובס וכיוצ"ב, עדיף שיתנו מחצית מהרשימה, אך כאלו שמעוניינים לפרסם. לא למען כל אותם מחפשים חד פעמיים בפורומים שונים שנאלצים להחליף מספר... אלא דווקא למען אותם מחפשי עבודה שנרשמים אצלם למנוי. על מה הם משלמים בדיוק, על הורדת הדימוי האישי שלהם למינוס עשרים או יותר? על בזבוז שעות ע"ג שעות להתקשר ולמחוק מהרשימות? רחמנות עליהם!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ruchama135;843817:
החברה שמטרידה את מירי זה אול ג'ובס ולא גלאט ג'ובס...
אולי משהו כאן מכיר את מנכ"ל אול ג'ובס?
אה... כן, כי אני עובד שם :) אבל לא צריכים את המנכ"ל בשביל זה.
אם כל כך קשה לכם לשלוח פניה דרך האתר, אתם מוזמנים להעביר אותה דרכי, באישי.

נכתב ע"י חננוש;844079:
לא נשמע לי הגיוני. את מוזמנת לשלוח לי את הפרטים באישי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יהודה מילר;844476:
ידוע לי על מקרה שאני מכיר אישית של פרסום מודעת דרושים כאן בפרוג, בצורה של קובץ שאינו פתוח לכלל הציבור. ופורסם בגלאט ג'ובס ללא רשות מהמפרסם, בוודאות.
למיטב ידיעתי, ע"פ חוק לא חייבים לבקש את רשותו של המפרסם מראש, אבל אם הוא מבקש שלא לפרסם - צריך לכבד את רצונו.

• הוסף לסימניות
אני רואה שהפרסום בפרוג בפורום "איש את רעהו" עובד מצויין!!! יש לו תוצאות טובות מיידיות...

היום קבלתי בפלאפון שלי הודעה קולית מגלאט גובס שבו הודיעו לי שאם ברצוני להוריד את המודעה שפרסמתי נא להקיש 1...

חבל שלא פתחתי את הנושא הזה לפני חודשיים..

• הוסף לסימניות
לאחר שיחה ארוכה שהיתה לי עם מנכ"ל "גלאט ג'ובס" עלו הנתונים הבאים:

1. גלאט ג'ובס רשומים כאן באתר ויכולים לראות גם מודעה שהועלתה בקובץ.

2. לפני פרסום המודעה הם יוצרים קשר טלפונית ובאין מענה במייל ומודיעים ע"כ שהמודעה תתפרסם אצלם.

3. מי שמבקש להסיר את המודעה בטל' או במייל, בקשתו נענית מיידית.

4. האשכול שנפתח כאן מדבר על חברה אחרת שאין לה כל קשר ל"גלאט ג'ובס".

5. מטרת חברת "גלאט ג'ובס" היא לעזור להמון מחפשי עבודה מבינינו להשיג עבודה בצורה הקלה ביותר.

6. מה שנכתב שהמשרות כבר לא אקטואליות, הוא הסביר שהם עושים עבודה מאומצת כדי להמעיט את הבעיה הזו עד כמה שידם מגעת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה