כללי (מה עם ברוכה הבאה ושטיח אדום? אני חדשה!!) העלתי תמונות שצלמתי-נעים להכיר

• פותח הנושא esf
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
תמונות שצלמתי - קבלו אותי בברכה - אני חדשה פה אם לא שמתם לבכם לכך

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 748.3 · צפיות: 26
  • 2.jpg
    KB 53.4 · צפיות: 23
  • 3.jpg
    KB 60 · צפיות: 21
  • 4.jpg
    KB 61.2 · צפיות: 17
  • 5.jpg
    KB 49.3 · צפיות: 23
  • 6.jpg
    KB 42.8 · צפיות: 24
  • 7.jpg
    KB 34.4 · צפיות: 26
  • 8.jpg
    KB 92.3 · צפיות: 19
  • 9.jpg
    KB 84.1 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
ברוכה הבאה, קבלי שטיח אדום וכפיים על התמונות היפות (במיוחד על החתול)
אבל נראה לי שהתבלבלת בפורום, כאן תקבלי תגובות מתאימות ואולי גם תשואות רמות.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
בכלל לא טעיתי בפורום, אני מעצבת גרפית וכן עוסקת בצילום וסבורה שגם בצילום טמון עיצוב עמוק!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
אוקיי, לי אין בעיה עם זה, אדרבא...מאוד נהניתי מהתמונות שלך, אבל הצעתי מה שהצעתי
רק כדי שתוכלי לקבל תגובות וחו"ד ממקצוענים בתחום הצילום.

• הוסף לסימניות
ברוכה הבאה!!
שטיח אדום לא נראה לי שיש לי כרגע, עוד לא הוצאנו את השטיחים לחורף :)
את צודקת בהחלט שגרפיקה- הכל קשור להכל. צילום, ציור, עיצוב, מוזיקה הכל היינו הך. הכל נובע מנפשו השוקקת של האומן..
אבל סה"כ בפרוג חילקו את התחומים שיהיה יותר נוח, ודוקא יש הרבה גרפיקאים שמבקרים גם בפורום צילום וכן בפורום ציור. בהצלחה רבה לך!!

• הוסף לסימניות
בכלליות תמונות יפות, בנוסף לעצות המועילות שהציעו לך לאה ואילה, הייתי מציעה לך לא לעלות הרבה תמונות בבת אחת, אחרת לא יוכלו להתיחס אליהם כראוי.
ברוכה הבאה ובהצלחה!! (זה השטיח האדום):)

• הוסף לסימניות
תמונות יפות.
אכן מתאים לפורום עיצוב גרפי יותר מפורום צילום...

• הוסף לסימניות
ברוכה הבאה לפרוג.
תמונות מוצלחות מאוד!

• הוסף לסימניות
ברוכה הבאה לפרוג.
תמונות מוצלחות מאוד!

• הוסף לסימניות
ברוכה הבאה! (רק אל תגנבי לי את הניק...)

מבחינת הקומפוזיציה והתפיסה התמונות מאד יפות, אם כי התאורה שלהן לא כ"כ טובה, לדעתי: ה-WB של תמונות הרכבת אינו נכון, ותמונות הסוכר לא זכו לחשיפה מספקת, גם החתלתול החמוד יצא מעט כהה.
את רוב הבעיות הללו תוכלי לתקן בקלות בפוטושופ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

שלום, אני לא מזהה אותך, היית פה תמיד?
לא, הרגע צמחתי. נעים להכיר, בינה.
בינה, שם פרטי או משפחה?
שן, שם פרטי, בינה - שם תואר!

פששש, בינה, לא פחות. חתיכת יומרה.

אם מותר לשאול ככה בעדינות, מה בדיוק נבון בך? עשית פעם מבחן IQ שזיכה אותך בתוצאה נדירה? כי את יודעת, מההתנהלות שלך, התבונה לא בדיוק משתקפת.

מה תבוני בלדחוף את עצמך לתוך פה בשל ומגובש? ראית אותי ממיס במבה ברוק ומתבסס על גרבר, שהרגשת כל כך נחוצה לדחוף את עצמך לתמונה?

לשוני, שרק הבוקר ננשכה בטעות באמצעות שיניים חסונות שפספסו מעט את תזמון הסגירה שלהן, תעיד על שיניים בריאות וחדות מאוד, בלי עין הרע.

יש לי חברים מ'גן זלדה', שעדיין בגיל 30 מסתובבים בעולם עם זרועות מוכחלות מהביסים שלי. וזה עוד מהביצועים הממוצעים מגיל שנתיים.

אגב, אני לא יודע אם יצא לך לראות מהמקום הדי צדדי שבחרת לעצמך (גם די חשוך שם), אבל השיניים שלי היו ישרות להפליא עד להתנחלות הברוטלית שלך. ולא, זה לא גנים משובחים: 29,000 ש"ח על פלטה. מכרתי כליה כדי לממן את זה. ואז באת, והנה הפה שלי אקורדיון מהמאה ה-13.

נבון. מאוד נבון מצידך.

ונניח. נניח שבאת כדי להיטיב. רצית נורא לשפר את איכויות הלעיסה שלי. אבל למה לשלוח שורשים בצורה פושעת ולא מתוכננת, היישר לתוך פקעת עצבים מסובכת כמו חוטי אוזניות בכיס? למה אני צריך לשמוע מהרופא שהעקירה שלך משמעותה כאב בלתי נסבל, שיורגש עד סוליית הנעל כולל העפר הדבוק בה?

כמה תבונה בשן אחת. וואו.

ואיך זה שהשן הכי חדשה בזירה, דווקא היא מחוררת לעומקים של תהום, ואוגרת בתוכה מזון בכמות של מערת נמלים?

לא שיש לי משהו נגד תבונה, אבל איך אמר שלמה המלך: "יוסיף דעת, יוסיף מכאוב".

אז ביי לך, ה"איינשטיין" של השיניים.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה