מה עם האתגרים חבר'ה?!

• הוסף לסימניות
היה אתגר' התעכב.. בסוף נגמר ושוב נעלם

• הוסף לסימניות
תראו את זה !! טויטו כבר רוצה אתגר !!!

תנו לו אתגר נו.....

• הוסף לסימניות
אוקיי, מאקרו של טיפת גשם כשהיא פוגעת בשלולית. הולך?

• הוסף לסימניות
אין לי מקרו :)
טיפות גשם כללי הולך.. מי זה זכה באתגר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טויטו770;1498506:
אין לי מקרו :)

אחד המקרב ואחד המרחיק, ובלבד שיכוון עדשתו לשלולית...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ETStudio;1498503:
אוקיי, מאקרו של טיפת גשם כשהיא פוגעת בשלולית. הולך?
לא מכוונים את האתגר לפי התמונות שיש לך במאגר...;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1498517:
לא מכוונים את האתגר לפי התמונות שיש לך במאגר...;)

הלוואי שהייתה לי...
אני מחכה שמישהו שראה לאחרונה גשם יעלה תמונה מרעננת...

• הוסף לסימניות
אז יאללה אם אפחד לא פותח אתגר אני אפתח :)

• הוסף לסימניות
קדימה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נו, יש אתגר?

• הוסף לסימניות
אני אומר- אתגר=

תמונה של ילד שצולמה בתאורה טבעית. בלי פלאשים, ומרככים למיניהם.
ואפילו שתגידו שתאורה מעשית היא הכלי הכי חשוב בצילום, יש מצבים שצריך לאלתר ולהסתמך על הנמצא בשטח.
מספיק מאתגר ?

• הוסף לסימניות
אני מניחה שאתה לא מתכוון לצילומי חוץ. נכון?!
זה לא סופר מאתגר. נראה לי שלכל הצלמים/ות פה יש תמונה של הילדים שלהם בתאורת חלון טבעית..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YochiS;1501249:
אני מניחה שאתה לא מתכוון לצילומי חוץ. נכון?!
זה לא סופר מאתגר. נראה לי שלכל הצלמים/ות פה יש תמונה של הילדים שלהם בתאורת חלון טבעית..

עלית עליי...

• הוסף לסימניות
מוכן לעשות אבל לא רוצה שאחרי זה יבואו אלי בתלונות למה פתחת שלא היית צריך בכלל לפתוח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טויטו770;1501745:
מוכן לעשות אבל לא רוצה שאחרי זה יבואו אלי בתלונות למה פתחת שלא היית צריך בכלל לפתוח

אפ'חד לא יבוא, עלי;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טויטו770;1501745:

מבטיחה לא להעיר לך!
בבקשה תפתח אתגר....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה