קורונה מה עם הלימודים בב"ב???? מתי הילדים חוזרים?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
נראה שזהו סופית הלימודים עברו לבית...
אפחד לא מדבר.
איך אתם מסתדרים עם עבודה וילדים בבית?
יש צפי מתי הביה"ס (כיתות נמוכות) והחיידרים יחזרו לפעילות רגילה או חצי רגילה???
אני חוזרת לעבודה אבל הילדים בבית. מה הקטע?????????
זה הזוי. במיוחד שמדברים על גל שני בחורף.
ועל זה שלא מאריכים את החופש הגדול מלבד הכמה ימים.
יש מה לעשות בנידון?
למה הממשלה חושבת שב"ב מסוכנת עדיין?

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שזה קשור לממשלה.
כשהממשלה רואה שבבני ברק לא דחוף לחזור ללמודים גם למה שמותר כמו גני הילדים למה שיתירו יותר?

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שזה קשור לממשלה.
כשהממשלה רואה שבבני ברק לא דחוף לחזור ללמודים גם למה שמותר כמו גני הילדים למה שיתירו יותר?
אני חושבת בדיוק אותו דבר,

גני הילדים לא נפתחו למרות שמותר- ולנו אין מה לעשות בנידון..
אני צריכה לחזור לעבודה, והילדים בבית וזה לא מאפשר את החזרה..

איך פועלים כדי שיפתחו הגנים??

• הוסף לסימניות

כפי מה ששמעתי זה בכלל לא קשור למשהו ממשלתי אלא לדברים אחרים

• הוסף לסימניות

לשכת ראש עיריית בני ברק זה הכתובת לפניות בנושא גני הילדים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה