אני מפעילת משפחתון,מה עם הכסף הגדול שזה 8 ימים במעונות ומשפחתונים מישהו חושב להחזיר לנו?
וגם של ההורים.בסופו של דבר זו המשכורת, המשכנתא, האוכל של בני ביתנו
נכון, גם אני הורה של ילד במעון- החזר לא קיבלנו,וגם של ההורים.
(ויש הרבה שהפסידו את משכורתם)
גם אם לא החזירו לך, זה לא הופך את המשפט הזה למוצדק יותר.נכון, גם אני הורה של ילד במעון- החזר לא קיבלנו,
וגם לא בת"ת, צהרון, גנים.
בסופו של דבר זו המשכורת, המשכנתא, האוכל של בני ביתנו.
הילדים שלי לא צמים במהלך השבוע, והבנק לא הציע משומה לוותר החודש על המשכנתא.אני מפעילת משפחתון,
כרגע ההנחיה היא לא להחזיר עד שיעדכנו אותנו,
איזה עירייה(לטובת כולם)?אצלינו אמרו מהעירייה שיחזירו על הצהרון
אבל זה בשיטת מצליח מי שהתקשר קיזזו לו מהבית ספר של הקיץ מי שלא לא
עכשיו מי שמתקשר מבטיחים לו קיזוז משנה הבאה
זו הנחייה של המפעיל 'נאות מרגלית',הילדים שלי לא צמים במהלך השבוע, והבנק לא הציע משומה לוותר החודש על המשכנתא.
אם לא סיפקת את השירות, למה את אמורה לגבות כסף?
ולמה אם אנחנו לא עבדנו ולא קיבלנו משכורת אנחנו צריכים לחיות ברעב בגלל האלפים שאנחנו משלמים לכם?אני מפעילת משפחתון,
כרגע ההנחיה היא לא להחזיר עד שיעדכנו אותנו,
רוב האנשים לפחות ההורים שאצלי, ורוב ההורים קיבלו משכורת כרגיל- מורים, הייטקיסטים רואי חשבון אחיות, מנהלי חשבונות וכו' וכו'.ולמה אם אנחנו לא עבדנו ולא קיבלנו משכורת אנחנו צריכים לחיות ברעב בגלל האלפים שאנחנו משלמים לכם?
ברגע שנקבל החזר נחזיר!רוב האנשים לפחות ההורים שאצלי, ורוב ההורים קיבלו משכורת כרגיל- מורים, הייטקיסטים רואי חשבון אחיות, מנהלי חשבונות וכו' וכו'.
איך נראה לך שהם עבדו רגיל עם כל הילדים בבית?הייטקיסטים רואי חשבון אחיות, מנהלי חשבונות וכו' וכו'.
ואם לא תקבלו?ברגע שנקבל החזר נחזיר!
קיבלו משכורת כרגיל.איך נראה לך שהם עבדו רגיל עם כל הילדים בבית?
כמה ניתוק!
נשאל רבואם לא תקבלו?
ממש לא נכון!קיבלו משכורת כרגיל.
מידיעה.
אגב גם אנחנו האחיות הורידו לנו שעות (ולא לכולנו יש שעות חופש מיותרות) ועבדנו פחות וקיבלנו פחותממש לא נכון!
אתם עם מנותק לחלוטין.
הייטקיסט שיש לו תקן של 8/9 שעות והוא לא הצליח למלא מורידים לו על השעות שהוא לא עבד.
(וגם במקומות שהמשכורת גלובלית יופיע ב'אדום' השעות שהעובד החסיר וזה יפגע בו בהמשך.)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //