מחר בשעות הבוקר בעז"ה נפרסםיש קישור לנדרים פלוס?
מישהוא יודע דפוס שפתוח מחר [יום הזיכרון] באזור רמות בירושלים אני מעוניין להדפיס כמה ולהדביק באזור שלי.
תרמתי.עד שייפתח חשבון בנדרים פלוס
להלן פרטי חשבון הבנק של ההורים -
בנק פאג"י
סניף 180
845132
ע"ש קליינרמן שמואל וגיטה
תזכו למצוות!
hm-news.co.il
שלחתיאשמח אם מישהו יוריד לי את זה
וישלח לי למייל:![]()
חודש שלם בן הישיבה נעדר ואין קצה חוט: הוריו מתחננים | המחדש
אברהם משה קלינרמן בן -16, תושב מודיעין עילית נעדר מזה למעלה מחודש ולמשפחתו יש תחושה שהציבור לא מודע לכך מספיקhm-news.co.il
E65041אין לכתוב כתובת מייל
זה לצורך הסרטון
מוזרשלחתי
www.prog.co.il
מרגש!תזכו למצוות !!!
כבר היו כ-10 תורמים.איזה לב חם יש כאן ממש מרגש אותנו.
(הוצאנו אתמול אוטובוס לקבר רחל,
והיה למעלה ממאה איש בעצרת תפילה עבור בני אברהם משבה בן גיטל.
קרענו את השמים !!!!)
כבר דברנו עם חוקר פרטי-
ראינו שהתרומות מתחילות ישר כח לכל העוזרים והמסייעים.
תמיד בשמחות בלב שמח וגאולת עמ''י ביחד ברחמים מגולים במהרה .אמן!
צודקת.סליחה על ההתפרצות פשוט לקחתי את זה קצת אישי (אנשים שראו אותי תולה מודעות שאלו אותי אם אני קשורה ואמרתי כן, כמוכם)
חושבת שכדאי להוסיף בתאור את הצלקת שיש לו ממה שעבר
זה מזהה יותר ממכנס שחור חולצה לבנה ומשקפיים וכך לא נגרום לספקות האם זה הוא.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים