עזרה מה עשית היום בשביל אחינו הנעדר אברהם משה בן גיטל? לא משאירים אחים מאחור!

מצב
הנושא נעול.
תליתי הבוקר בנתיבות בתחנות אוטובוס בעיר, וגם בקבר הבבא סאלי בגברים ובנשים ששם ממגיעים עשרות אנשים מידי יום,
ביקשתי עליו אצל הצדיק!
בשורות טובות במהרה!!
אני בעז"ה אשים מודעות בטבריה
מרגשות! תזכנה למצוות!

הדפסתי היום 15 דפים A3 בעלות של 42 ש"ח ותליתי בקניון רמות ובתחנות משתי הכיוונים ובתחנות בצומת רמות בשני הכיוונים אבל העלות של זה גבוהה מאוד ולדעתי כדאי שאחד ידפיס כמות ענקית של 10.000 הדפסות ויחלק לציבור כדי לתלות וככה זה יצא הרבה יותר זול, כמובן שצריך לדאוג מימון בשביל הענין.
נ.ב
מי שראה אותי תולה את המודעות או בעל הדפוס ברמות נא לא לפרסם את זהותי, אני מעדיף להישאר חסוי מאחורי המקלדת;););)

נערך לאחרונה ב:
אם לא הסתדרתם, אשמח לסייע
חיוך לקחה פיקוד, תשאלי אותה
@חיוך?
תודה רבה, יתכן שנצטרך, ניצור קשר
צודקת.
אבדוק עם האמא בל"נ.
מצד שני אם מישהו מחזיק בו בניגוד לרצונו יתכן שטשטש את הצלקת, וגם הלביש אותוט בבגדים אחרים

תודה רבה, יתכן שנצטרך, ניצור קשר

מצד שני אם מישהו מחזיק בו בניגוד לרצונו יתכן שטשטש את הצלקת, וגם הלביש אותוט בבגדים אחרים
אם מישהו מחזיק בו שלא ברצונו מה הסבירות שהוא יסתובב ברחוב??

אם מישהו מחזיק בו שלא ברצונו מה הסבירות שהוא יסתובב ברחוב??
זו בכל אופן אופציה שלוקחים בחשבון
ותמיד יכול להיות שזה לפחות חלק מסיבת ההיעלמות

זו בכל אופן אופציה שלוקחים בחשבון
ותמיד יכול להיות שזה לפחות חלק מסיבת ההיעלמות
זו טענה דיי הגיונית, רק אם היא נכונה, לא יתנו לו להסתובב... (אלא אם כן זה ברצון)
אגב, יצא לי לחכות בתחנת אוטובוס ולשמוע את אחד המתנדבים שהיה בחפ"ק במירון לפני שבוע מסנן למישהו בשקט שדיי בטוחים שהוא באיזורים מסוימים דווקא, הוא מנה כמה, מה שזכור לי זה חומה שלישית או משהו כזה

ובנוסף
מי שמכיר את מי שעובר עם הרכב "המדבר"
שינסה לבקש רשות
אני מוכנה לנסות להשיג מישהו שיקריין...

ועוד משהו יש ערים שיש להם צופרים לשבת אפשר לבקש אישור להפעיל את הקריינות בצופר...

למה שלא ננסה את זה ?
שימי פה את ההקלטה ותראי שזה יתקדם
השופרות לא עולים הרבה

לתרומה דרך נדרים פלוס -

תזכו למצוות
אם צריך עזרה בנ.פ. יש לי ב"ה ידע די גדול, וניתן לפנות אלי, אם צריכים תכתבו כאן ואני יכתוב איך ניתן ליצור איתי קשר.
בהצלחה

מישהו ניסה לפנות לרב ברלנד? לבקש ממנו שיעזור למצוא את הילד? אם הוא נמצא באיזורים כמו החומה השלישית וכו... אז מן הסתם ברלנד אמור לדעת עליו...
לא מאמינה שהוא יעז להסתבך שוב עם החוק.
אם הוא היה משוחרר הוא היה מתקשר להורים...
יש כאן משהו!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה