עזרה מה עשית היום בשביל אחינו הנעדר אברהם משה בן גיטל? לא משאירים אחים מאחור!

מצב
הנושא נעול.
כדאי לפתוח אשכול חדש עם הלינק לתרומות!

וכל אחד שתרם יכתוב באשכול כדי לעודד תרומות..
יש אשכול
תיכף יעדכנו שם את פרטי הקופה לתרומה

יש אשכול
תיכף יעדכנו שם את פרטי הקופה לתרומה
@riki aharon
אני שואלת באמת אשמח לקבל תשובה

את הפרטי חשבון אני יכולה להעביר לאנשים מחוץ לפרוג?
פרסמתי את הסיפור ואנשים רוצים לתרום...
זה בסדר להעביר?

@riki aharon

זה בסדר להעביר?
בוודאי שאפשר, אבל עדיף שתעבירי את הקישור לנדרים פלוס.
תזכי למצוות

@riki aharon

זה בסדר להעביר?
מצווה להעביר!!

בלת"ק
אם יש צורך בעריכת וידאו או באנרים אפשר לפנות אלי בשמחה למייל שבחתימה

מכירים את התחושה הזו שאתם מחכים
לתשובה על משהו חשוב וקריטי עבורכם
(תשובה מהצד השני לשידוך\תוצאה מראיון עבודה או ממבחן חשוב\תוצאות בדיקה רפואית מלחיצה וכו...)
והממתנה מעקצצת וקשה ומותחת, ואתם רק רוצים להיות כבר אחרי לא משנה מה תהיה התשובה?
אז יש הורים כאלה, זוג יהודים יקרים שכבר למעלה מחודש מחכים לתשובה על הדבר הכי יקר להם בעולם
הילד שלהם- הוא נעלם!!!!!!! לא השאיר זכר!!! והם מרגישים שאף אחד לא מספיק מודע לזה
אברהם משה קליינרמן, יצא מהבית לפני כמעט חודשיים ולא חזר עד עצם הרגע הזה, והוא רק בן 16!!!
אני חושבת על אמא שלו ועל הגוש האפור הקר והלופת שבטח יושב לה על הלב כבר כל כך הרבה זמן ותולש לה את השפיות בפינצטה
פיסה אחר פיסה ואני מתפלצת...
הם רוצים לשכור חוקר פרטי שיעזור, הם רוצים להפיץ קמפיינים, אבל צריך בשביל זה המון כסף....
אם את רוצה לעזור להם - אפשר!!
הם בקשו עזרה כספית למימון החיפושים, וניתן להעביר היישר אל החשבון הישיר שלהם (כדי שלא יעבור בעוד ידיים):
לתרומות עבור הנער הנעדר אברהם משה קליינרמן בן גיטל
(לתשלום עבור חוקר פרטי ועוד) -

נערך לאחרונה ב:
מכירים את התחושה הזו שאתם מחכים
לתשובה על משהו חשוב וקריטי עבורכם
(תשובה מהצד השני לשידוך\תוצאה מראיון עבודה או ממבחן חשוב\תוצאות בדיקה רפואית מלחיצה וכו...)
והממתנה מעקצצת וקשה ומותחת, ואתם רק רוצים להיות כבר אחרי לא משנה מה תהיה התשובה?
אז יש הורים כאלה, זוג יהודים יקרים שכבר למעלה מחודש מחכים לתשובה על הדבר הכי יקר להם בעולם
הילד שלהם- הוא נעלם!!!!!!! לא השאיר זכר!!! והם מרגישים שאף אחד לא מספיק מודע לזה
אברהם משה קליינרמן, יצא מהבית לפני כמעט חודשיים ולא חזר עד עצם הרגע הזה, והוא רק בן 16!!!
אני חושבת על אמא שלו ועל הגוש האפור הקר והלופת שבטח יושב לה על הלב כבר כל כך הרבה זמן ותולש לה את השפיות בפינצטה
פיסה אחר פיסה ואני מתפלצת...
הם רוצים לשכור חוקר פרטי שיעזור, הם רוצים להפיץ קמפיינים, אבל צריך בשביל זה המון כסף....
אם את רוצה לעזור להם - אפשר!!
הם בקשו עזרה כספית למימון החיפושים, וניתן להעביר היישר אל החשבון הישיר שלהם (כדי שלא יעבור בעוד ידיים):
לתרומות עבור הנער הנעדר אברהם משה קליינרמן בן גיטל
(לתשלום עבור חוקר פרטי ועוד) -
בנק פאג"י
סניף 180
חשבון 845132
ע"ש קליינרמן שמואל וגיטה
דווקא עדיף שיעבור ישר לקרן שהוקמה למטרה זו, כך שהכסף לא ייבלע בהוצאות השוטפות.
ומידיעה, הכסף מגיע במלואו למשפחה.

דווקא עדיף שיעבור ישר לקרן שהוקמה למטרה זו, כך שהכסף לא ייבלע בהוצאות השוטפות.
ומידיעה, הכסף מגיע במלואו למשפחה.
גם כשזה בנדרים מגיע 100%?

גם כשזה בנדרים מגיע 100%?
למעט עמלת סליקת אשראי, כל התרומות מגיעות למשפחה.
מדגישה שוב - כדי שהמשפחה באמת תוכל לעמוד בהוצאות הגדולות הכרוכות בחיפושים, הכספים צריכים להיכנס בדווקא לקרן ולא לחשבון הפרטי (אגב, הקרן נפתחה ע"י המשפחה ומיוזמתה, כך שהם בעלי הקופה ולא אף גוף אחר).

נערך לאחרונה ב:
לומר 'מחמם את הלב' על פעילות הפרוגיסטים, זה אנדרסטייטמנט

1. לניק ששמע על 'החומה השלישית': קבוצת עסקנים היתה שם והפכה כל אבן כולל בדיקת מצלמות, ללא תוצאות. האבא גם התראיין לקו הפנימי של הקהילה ההיא.

2. לפי דברי מייק בן יעקב (יו"ר יכ"ל), חשוב מאוד להפיץ פליירים בכל איזור הצפון, כולל באיזורי מעיינות או קברים בפרט באיזורים המתויירים לקראת יום העצמאות.

3. בפליירים המיועדים לאיזורי המסלולים והיערות כדאי מאוד מאוד להוסיף כיתוב האומר לשים לב לכל דבר חריג, כולל הימצאות פרטי לבוש וכו' (אין אפשרות לפרט יותר מידי, מסיבות מובנות), ולדווח למייק בן יעקב במס' 0544-876-709.

מי כעמך ישראל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה