עזרה מה עשית היום בשביל אחינו הנעדר אברהם משה בן גיטל? לא משאירים אחים מאחור!

מצב
הנושא נעול.
אחים יקרים ישר כח!
איזה לב חם -הגאולה אוטוטו...
נא להמשיך בהפצת המודעות בכל מקום בעיקר בצפון,
כי שם הוא היה ואין לנו שום אימות אחר.
תזכו למצוות!
תהייו חזקים !!!!!!
עם ישראל איתכם!!!!

אולי כדי לפנות גם לאירגונים שמתמחים בחילוץ מכתות,
אולי להם יהיה איזה מקור מידע על קטין שהצטרף לאחרונה...

לבקש שיתלו שוב באותו מקום ולהביא מתנדבים שיתצפתו מי תולש,מי שתולש יש סיכוי שיש בידו קצה חוט
אתמול בלילה ראיתי מודעות בבני ברק והתרגשתי.תודה!

שווה וצריך לפתוח על זה וועדה..
כל בדל מידע חשוב! מאוד!!!
בכבוד..
עם כל הרצון הטוב אני לא ממש הבנ''א הנכון.

@גיטה קליינרמן התלבטתי רבות אם לכתוב כאן את מה שנאמר לי, לא רציתי להוסיף עליכם, אך לבסוף החלטתי שהמעשה לא נעשה על ידי ויתכן וכן צריך להיות מעודכנים גם בכיוון הזה.
כולנו אתכם ושיהיו בשורות טובות בקרוב!

לבקש שיתלו שוב באותו מקום ולהביא מתנדבים שיתצפתו מי תולש,מי שתולש יש סיכוי שיש בידו קצה חוט
אין לי כרגע אפשרות להדפיס שוב, סיימתי את מה שהיה לי אם אני אספיק לקבל ציוד ובלנ''ד להדפיס שוב אני אבקש מהם.
נראה אם ילך אני אעדכן בלנ''ד.

האמת גם אני תליתי במקומות מרכזיים בבני ברק וחצי נתלש (תליתי עם סלוטיפ עבה למנעת תלישה מרוחות)
או שיעמום של המחכים בתחנה או שזה בזדון...

אם למישהו יש גישה לאחד מהעיתונאים המוכרים, שיפנה אליו בבקשה שיסכים לקחת על עצמו ל"חפור" עם הנושא, ולדרוש מידע מכוחות החירום ומשלוחי הציבור,
זה יכול מאוד להועיל!!!
אולי אריאל אלחרר
או ישי כהן
וכדו'

הדפסתי היום 15 דפים A3 בעלות של 42 ש"ח ותליתי בקניון רמות ובתחנות משתי הכיוונים ובתחנות בצומת רמות בשני הכיוונים אבל העלות של זה גבוהה מאוד ולדעתי כדאי שאחד ידפיס כמות ענקית של 10.000 הדפסות ויחלק לציבור כדי לתלות וככה זה יצא הרבה יותר זול, כמובן שצריך לדאוג מימון בשביל הענין.
נ.ב
מי שראה אותי תולה את המודעות או בעל הדפוס ברמות נא לא לפרסם את זהותי, אני מעדיף להישאר חסוי מאחורי המקלדת;););)
אז מה עשיתי היום בס"ד.
תליתי מודעות בתחנות אוטבוסים בבר אילן שמואל הנביא ועוד מודעות בצומת רמות, בתחנות אוטבוסים בכל רחוב יחזקאל הדבקתי מודעות A3 צבעוני שמושך את העיניים, קישטתי את כל רחוב מאה שערים במודעות גדולות ובולטות, בתחנת האבן לכותל הדבקתי מודעה ענקית, והיום בלילה אני ימשיך לתלות באזור גבעת זאב ורמות בעז"ה.
אה וגם חשוב לציין שעברתי על המודעות שתליתי אתמול הכל נשאר באותו מצב ולא נתלשו ב"ה, אולי תלוי בכמויות הדבק הנדיבות והגדולות שהדבקתי על הדפים,
וכמובן ממשיכים לקרוע שערי שמים בתפילות לרבון כל העולמים שיעזור במהרה לשובו הביתה בקרוב בעז"ה ומבקשים מהקהל להמשיך לתרום ולהפיץ את הקישור להתרמה.
ומכאן ראוי וחשוב וצריך לציין את @העשיל פרידמאן שהדפיס את כל המודעות מכספו הפרטי ואני רק מדביק ומפיץ את המודעות, [המודעות שהדבקתי אתמול כן היה מכספי הפרטי;);)]
נ.ב.
כשהדבקתי את המודעות באזור מאה שערים התאספו סביבי כמה אברכים ואמרו לי בהלם גדול "מה עדיין לא מצאו אותו?"

נערך לאחרונה ב:
מה שאני שמעתי זה בני ברק וקצת בירושלים..

זה מה שאני גם חשבתי..
אולי יש משהו שיודע מצוין איפה הוא נמצא ופשוט מנסה בכל הכוח להוריד את העניין ממודעות הציבור.
אבל למה?
מה האינטרס שלו??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה